• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

INSEMINACJA 2021 - Komu się udało?

Po której inseminacji się udało?

• Wszystkich głosujących
    35
reklama
Hey dziewczyny, od jakiegoś czasu czytam wasze forum. Moja historia zaczyna się tak że w 2017 roku podeszłam do pierwszej inseminacja z dawcą nasienia(u męża brak plemnikow) dzięki której mam najwspanialsza córkę (3,5 lat). I tak po paru latach zdecydowaliśmy o rodzenstwie. Teraz jestem po 2 nie udanych inseminacjach(kwiecień, maj) zdecydowałam do trzech razy sztuka i do kolejnej będę podchodzić w lipcu.

Hey dziewczyny, od jakiegoś czasu czytam wasze forum. Moja historia zaczyna się tak że w 2017 roku podeszłam do pierwszej inseminacja z dawcą nasienia(u męża brak plemnikow) dzięki której mam najwspanialsza córkę (3,5 lat). I tak po paru latach zdecydowaliśmy o rodzenstwie. Teraz jestem po 2 nie udanych inseminacjach(kwiecień, maj) zdecydowałam do trzech razy sztuka i do kolejnej będę podchodzić w lipcu.
Hej, mam nadzieje, że kolejny raz będzie szczęśliwy, trzymam kciuki:) ja w lipcu podchodzę do drugiej inseminacji.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry