reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Intymne rozmowy listopadówek.

reklama
Ech u mnie zielone światełko sama dałam, a mój mąż wiecznie zmęczony i wiecznie brak sił więc oznajmiłam mu wczoraj, że wracamy do celibatu w takim razie:D Jak się przegłodzi znowu to będzie mnie błagał żebym przerwała celibat.

Mirelko nie wiem czy to prawda ale podobno jak właśnie wystąpi mocne krwawienie tzn że okres powróćił bo niekiedy kobiety mają tylko plamienia a niektóre bardzo obfite @.

Niuniunia20 tak u mnie to na pewno okres byłam u ginka to mówił że błona śluzowa już przygotowana że okres nadejdzie lada dzień i też tak się stało:szok:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
I ja jestem na Cerazette. Teraz i my mamy zielone światło i w koncu moge oddac sie w meza rece tak jak lubie i relaks przed snem jest :-)

Ale caly czas siedzi nam w glowach mysl o kolejnej ciazy.... No bo ta ostatnia nie byla planowala, wiec teraz chyba zawsze juz bedzie nam w podswiadomosci tkwilo to ze mimo ostroznosci i antykoncepcji ryzyko jakies pozostaje na kolejna ciaze....

Ale powiem Wam ze bardzo dziwnie jest tak kochac sie gdy w mieszkaniu dwojka dzieci jest :-p Wczesniej Maciek spal a nami w pokoju, ale poki byl malutki to mi zupelnie nie przeszkadzalo. A teraz taki trzylatek za sciana (ktory w kazdej chwili moze sie obudzic) oraz niemowlak kolo naszego lozka spi w swoim lozeczku. No coz powiem... Ciezko jest o tym nie myslec w trakcie :-p

nimfii- właśnie mojej koleżanki córka śpi z nimi w pokoju,bo nie mają więcej pomieszczenia i mówiła, że zdarzało się,że obudziła się w nocy jak miała dwa lata i widziała co nie co to później były jaja, bo przy innych mówiła,żr mamusia i tatuś robią tak...:-D a ona myślała,że ze wstydu się spali, nasz maluszek też śpi z nami, ale panujemy do 2 lat dorobić pokój w budynku którym mieszkamy, bo jest możliwość tylko kasiorki trzeba, bo to już wtedy centralne musimy mieć, a póki co kominek grzeje całe mieszkanie.

u nas zazwyczaj jest tak, że mały usypia w wózku w salonie i wtedy... :p i nie trzeba się martwić, że się nawet zbudzi...A dzisiaj taką chcice miałam, że męża to wykończyłam, a mały sprzyjał, bo spał jak zabity :-D

no mój mąż biedny hehe ledwo żyje :) bo ileż można mu się chcę też, bo on nigdy sobie nie odmówi, ale już z zmęcznia zipie staruszek hahaha

reklama
Moj maz tez nigdy nie odmowi chwili przy6jemnosci, zawsze ma sile i ochote ;) Za to ja mniej zwlaszcza od czasu drugiej ciazy, bo jestem zmeczona....
|Ale dajemy rade ;) Zwlaszcza jesli on wezmie sprawy w swoje rece ;)

Do góry