Niuniunia20
Fanka BB :)
AniaSm był póki mnie na cięcie nie zabrali bo mój poród zakończył się cięciem
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
nimfii zazdroszczę, że często od swojego słyszysz komplementy!! Tego potrzebuje każda kobieta - zwłaszcza po ciąży!
daly mu dobra lekcje zycia....
a po ślubie za jakiś czas zmalała ich ilość, ale czasem coś powie miłego tym bardziej jeśli chodzi o takie coś, że urodziłam małego i nic nie jest ważniejsze dla niego jestem cudowna itp, bo urodziłam mu syna nie ważne są te rozstępy i brzuch. Ja nie raz do niego mówię dobra nie będę jeść, bo będę wielka i co wtedy? A on, że nie ważne jaka będę zawsze będzie mnie kochał i będę mu się podobać to jest miłe, ale zdarzało się, że mu nieraz wypominałam jak kiedyś często mnie chwalił, a on mówi, że czy on musi ciągle to powtarzać i pyta chyba to wiesz,że cię kocham i jesteś piękna, faceci tak mają oni myślą, że my to wiemy zawsze i nie potrzebujemy żeby oni nam ciągle to mówili, bo oni też tego nie potrzebują to dla nich jasne jak słońce... oni naprawdę są z innej planety 
ale dwie siostry jeszcze sa bezdzietne
Rodzina męża jak sie zbierze (ze szwagrami i dzieciakami) to jest wtedy 19 osob.... moj najmłodszy Kubuś na razie jest właasnie dziewietnastym czlonkiem rodziny. Natomiast ja jestem jedynaczka. I bardzo sie ciesze ze weszlam do takiej dużej rodziny biorąc ślub, bo tak jest fajniej niż być samemu na świecie. Dlatego tez zawsze wiedzialam ze moje dziecko nie bedzie jedynakiem
cięzko sie porozumieć i żyjemy w innych światach niz oni.