reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Intymne rozmowy listopadówek.

Aneczka normalnie jakbym o sobie czytała tylko w pierwszej ciąży przytyłam jakieś 10kg więcej niż TY :tak:
ja sobie kupiłam taki pas 260~ PAS NEOPRENOWY ODCHUDZAJĄCY WYSZCZUPLAJĄCY 18 (2029970289) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. i muszę go zacząć nosić też w domu bo na razie używam tylko jak wychodzę i faktycznie czuję że się pocę na brzuchu mocno a co za tym idzie spala się tłuszczyk :tak:
nimfii ja mam koleżankę która po drugiej ciąży wygląda rewelacyjnie :tak: , kupiła sobie takie rolki do ćwiczeń w domu , jak na nią patrzę to zazdroszczę figury , ale myślę że to wymaga samozaparcia i konsekwencji a mi tego brakuje :zawstydzona/y:

reklama
AniaSm tez mam taki pas ale o nim nie pomyślałam dopiero Ty mi przypomniałaś - muszę zacząć go zakładać.Wcześniej jak ćwiczyłam to go zakładałam a teraz o nim zapomniałam!!!

Aniasm albo trzeba miec irytujacego męża ktory na codzien dostarcza samych stresów - tak jak wlasnie moja sasiądka, ktora stwierdzila że ona przez te stresy szczupleje ;-)

alma ciesze się że mogłam pomóc ;-)
nimfii nie wiem jakby mnie mój D musiał stresować żebym zaczeła chudnąć hehe ;-) , najchętniej to bym się na zumbe zapisała , ale nie wiem kiedy ja na to czas znajde ,no i czy miejsca będą bo ostatnio szybko się grupa utworzyła

no i dostałam pierwszą @ :-(i taka dziwna , ale najważniejsze że nie boli :tak:

Mnie juz dzis okres boli :-( Spore krwawienie i uzywan tamponow, a wy uzywacie? bo nawet nie wiem czy mozna juz przy pierwszej miesiaczce po porodzie?

nimfi jak się czujesz po cerazette?? ja na twoim miejscu podpaski bym jednak nosiła..po porodzie wszystko może się jeszcze oczyszcza teraz z tym okresem :-) no mi właśnie wczoraj drugi okres się skończył...(pierwszy był w 6 tygodniu po porodzie) więc mogę już działać spokojnie bo tabletki biorę..już jutro będzie 2 tyg :-)

ankusch po cerazette jest w miare normalnie. Nieraz mnie zbiera na mdlosci ale najczesciej w nocy. Jestem troszke bardziej otepiala, ale rownie dobrze moze to byc przez niewyspanie ;-)
Wiec nie widze wiekszej roznicy przy ich przyjmowaniu.

reklama
A mnie przez pierwsze 4 dni głowa bolała..teraz już normalnie się czuję :-) kurczę tylko się boję aby nie zapomnieć przypomnienie mam na 8 rano nastawione :-) Przed ciążą naklejałam plastry Evra co wtorek i był luzik...

Do góry