Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ja miałam termin na 28 sierpnia,a urodziłam 15,a Ty chyba przenosiłaś czy nie?
A ile Adam śpi?
Josia musisz sama podjąć decyzję co do diety maluszka i kierować sie tylko własnym przeczuciem.
),że od razu je odstawiłam....przymierzam się teraz do mleka bez laktozy... tak mi żal mojego dziecka,że szok...deserki mu odstawiłam,bo nie chciał pić mleka,a nie chcę mu go dosładzać czymkolwiek,bo będę musiała to robić non stop... poza tym Nutramigen do najtańszych mlek nie należy 
zostały mi ostatnie 2 tygodnie macierzyńskiego i wracam do pracy... nie żebym się cieszyła,no ale taka kolej rzeczy. Jak będziemy mieć dwoje bobasów to się pomyśli czy jest sens wracać... no chyba,że na pół etatu....

może to jakieś alergiczne? a może na tle nerwowym ma po mnie? bo ja jak się zdenerwuje to palą mi się policzki,ale po śnie?? nie wiem co to...
)rosnie,rosnie,i jeszcze raz rosnie:-)
Victoria na poczatku po urodzeniu byla w naszym pokoju ale to dlatego zesmy mieli sie wyprowadzac i nie robilam osobnego pokoju jej;-)ale jak sie tylko przenieslismy to od razu poszla spac do osobnego i tam spi
ona od dawna przesypia cale noce wiec problemow nie mam....zamykam im drzwi(bo starsze dziewczyny rano do szkoly sie szykuja i halasuja nieco) i nasze tez mam zamkniete ale mam nianie elektroniczna wlaczona i wszystko kontroluje
strasza tez sie nauczyla ze jak cos chce w nocy to nie krzycze i nie wola mnie glosno tylko cichutko mowi bo przez nianke slychac