• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Jak myślicie??

reklama
Kiedy powinnaś mieć @? Nie za wcześnie na wizytę u lekarza?
Oczywiście nie zaszkodzi, ale może być na tyle wcześnie że nic nie będzie widać. Dziewczyny dobrze ci doradzają -zrób bete.

wiesz wydaje mi sie ze nie jest zawczesnie na wizyte u lekarza poniewaz od grudnia do dnia dzisiejszego nie dostalam miesiaczki...co uwazasz ze nadal powinnam czekac z wizyta u lekarza?? :-D

wiesz wydaje mi sie ze nie jest zawczesnie na wizyte u lekarza poniewaz od grudnia do dnia dzisiejszego nie dostalam miesiaczki...co uwazasz ze nadal powinnam czekac z wizyta u lekarza?? :-D

w takim razie można nawet zapytać co tak późno ? i skoro nie masz okresu od grudnia to po co pytasz czy testy wiarygodne???

Skoro od grudnia nie masz okresu to jeszcze nie jesteś pewna że jesteś w ciąży? Wydaje mi się że teraz to nie ma już innej możliwości i na moje jesteś już "grubooo" w ciąży :-) Powodzenia!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry