reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Jak rosną styczniowe dzieciaczki ....

My po ostatnim szczepieniu i ważeniu, teraz spokój do 13 miesiąca:-)
Kostek trochę zwolnił,
5 miesięcy i 2 dni
waga 8860
klata i głowa bez zmian

reklama
to i ja się pochwale.
Oluś jutro kończy 5 miesięcy i dziś ważył 7400 , a ubranka nosi już na 74 cm. Jest chudy i długi ( nie to co mama:-p)

Andzia Alex tez szczuply;-) Ma 68 cm i wazy 7350.
Wagowo jest w 10 centylu-chyba to nie powod do niepokoju??Wzrostow zdaje sie pomiedzy 25 a 50 centylem....

myśle ze każde dzieko jest inne i póki dobrze sie rozwija jest gitara - niektórzy waża dużo niektórzy mało i tak to już jest - ja na poczatku przejmowałam się ze Wasze dzieci są takie grubiutkie a moja była najlżejsza ale taki widac jej urok - przynajmiej bedzie się cieszyła jako nastolatka ze ma ładną figurke hihi chyba ze się roztyje do tego czasu :-) ale i ja i M jako małe dzieci bylismy pażdzierniki wiec Mała pewnie też bedzie - zaraz skończy 6 miesięcy a ma 7 kg :-)

reklama
Do góry