• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Jak rosną styczniowe dzieciaczki ....

reklama
U mnie na odwrót, Julka niby większa się urodziła, ale później mniej ważyła no i rękowa nie była wcale. Za to Ania kluska i też lubi na rączkach być, choć już teraz coraz mniej na szczęście:-D
Ale zdarza się, że obydwie chcą na ręce w tym samym czasie i wtedy to już dla mnie wyczyn - Anka ponad 10 kg na jednej ręce, Julka 13.5 na drugiej :-D

U mnie na odwrót, Julka niby większa się urodziła, ale później mniej ważyła no i rękowa nie była wcale. Za to Ania kluska i też lubi na rączkach być, choć już teraz coraz mniej na szczęście:-D
Ale zdarza się, że obydwie chcą na ręce w tym samym czasie i wtedy to już dla mnie wyczyn - Anka ponad 10 kg na jednej ręce, Julka 13.5 na drugiej :-D

To tak jak u mnie:-)Ale dzieki temu nie jest dla mnie np, problemem zniesienie wózka z Agata:-DA jeszcze jak obie w aucie zasną jak wracamy skadś i trzeba je obie wnieść do domu po schodach:szok: Sama nie wiem jak ja to robie... Paulina 14kg, Agata ok 9kg:-DA jeszcze jak śpiące to 2 razy cięzsze:-p Ale jak trzeba to wszystko sie da;-)

reklama
to kawał dzieciaczków :-)
ja musze się przejść do lekarza zeby zwazyc Malude - jakies półtora miesiąca temu wazyła 8400 ciekawe ile jej dupsko urosło :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry