Sluchajcie, nie wpadajcie w panike z ta ptasia grypa. Podali, ze na calym swiecie z jej powodu zmarlo 60 osob. Dlatego uwazam, ze cala ta panika jest po prostu smieszna- zwykla grypa zbiera co roku duzo wieksze zniwo. Oczywiscie zadfna choroba w czasie ciazy nie jest dobra, ale akurat ptasia grypa nie stanowi wcale wiekszego zagrozenia niz cokolwiek innego. A trabia o niej, bo prawdopodobnie firmy farmaceutyczne maja w tym niezly interes- w koncu leki na to chorobsko kosztuja ponad 200 zl!
reklama
Aniam, do paniki to jeszcze chyba daleko
ale obawy nie są śmieszne, bo jeśli uważnie słuchałaś , to mówili również, że te obawy związane są ze zmutowaną odmianą tego wirusa. Takim wirusem , który będzie się przenosił między ludźmi. Teraz zagrożone są przede wszystkim osoby, które mogą się bezpośrednio zarazić od drobiu...
Ja wolę wierzyć, że ten wirus nie zmutuje
chociaż naukowcy są akurat innego zdania..
Ja wolę wierzyć, że ten wirus nie zmutuje
No ale nawet jak zmutuje to co z tego? Zwykla grypa tez mutuje. Ale na zwykla grype rzad nie zakupil takich drogich lekow- wg mnie tu chodzi o duza kase i dlatego media robia z tego takie hallo. My i tak musimy sie chronic przed chorobami=- niewazne odptasimi czy tez nie, bo nawet zwykla grypa moze miec bardzo przykre konsekwencje w naszej sytuacji - najlepiej siedziec w domku czego wszystkim przyszlym mamusiom zycze 
A
azik
Gość
my - cieżarne i tak tych leków nie mozemy użyć- nie mamy jak się zabezpieczyć, a do domu chorobę może przynieść nasz mąż... i siedzenie w domku nas nie uchroni...
a najgorszy scenariusz przewiduje 7 milionów ludzi - to chyba budzi strach, to nie 60 osób jak z szalonymi krowami, to 2 warszawy...
jak dojdzie do pandemi, to pewnie ze strachu zgłupieje i będę nosić maseczkę na twarzy...
a najgorszy scenariusz przewiduje 7 milionów ludzi - to chyba budzi strach, to nie 60 osób jak z szalonymi krowami, to 2 warszawy...
jak dojdzie do pandemi, to pewnie ze strachu zgłupieje i będę nosić maseczkę na twarzy...
A
azik
Gość
wróciłam do domku, moje dziecię czekało na mnie na dworcu i biegło z ramionkami wyciagnietymi - cudowny widok..
dobrze być w domku
dobrze być w domku
A
agao
Gość
cholera jasna!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ostatnio we wtorek karmiłam pieprzone kaczki w Łazienkach!!!!!!!!!!!!!! nie ma u nas zakażonych????????????kaczek????????
z tego co pamiętam w zeszłym roku też było coś z tą ptasią grypą ???
kurdę wyjmę broń i będę strzelać do ptaszków
z tego co pokapowałam to jeszcze niezmutował ten wirus i narazie niebezpieczny jest dla ptaków???
ostatnio we wtorek karmiłam pieprzone kaczki w Łazienkach!!!!!!!!!!!!!! nie ma u nas zakażonych????????????kaczek????????
z tego co pamiętam w zeszłym roku też było coś z tą ptasią grypą ???
kurdę wyjmę broń i będę strzelać do ptaszków
z tego co pokapowałam to jeszcze niezmutował ten wirus i narazie niebezpieczny jest dla ptaków???
A
azik
Gość
igor mówi: "najważniejsze to nie brać ptaszka do buzi" - wiem brzydki zart 
a powaznie: karm kaczki: bedzie na ich wątróbkę
po drugir: jeszcze nie zmutował i NIE ZMUTUJE
no!
a powaznie: karm kaczki: bedzie na ich wątróbkę
po drugir: jeszcze nie zmutował i NIE ZMUTUJE
no!
A
agao
Gość
też dostałam ten żarcik że ZUS nie ma na Pani leczenie w związku z tym proszę nie brać ptaszka do buzi- ja do takichh żartów jestem pierwsza wcale nie był brzydki ;D
Mirkowi nie spodobały się zalecaenia ;D ;D
Mirkowi nie spodobały się zalecaenia ;D ;D
A
ara
Gość
dziewczyny, nie orientujecie sie moze czy bole klujace (tak jakby prawy jajnik) sa normalne?? nie chce panikowac, ale troszke sie martwie. jak siedze to jest ok, a jak wstane zaczyna mnei podkluwac w prawym dolnym boku i nie wiem co to 
reklama