Milla dokaldnie cie rozumie ja tez czasmi wszytskiego mam dosc ostatnio jestem taka zmeczona ze szok.Brian tez nie chce sie sam bawic
a jak sie juz bawi to tylko w lezaczku i jak wychodze gdzies np do wc zaraz jest placz.Tylko ja wstaje w nocy do malego i naprawde jestem padnieta w dzien.
Nie pisz ze jestes zla mama bo to nieprawda kazda z nas ma chiwle slabosci i potrezbuje wytchnienia.Ja np chcialabym sobie isc przynajmniej raz w tygodniu na masaz albo na chwile do kosmetyczki pewnie wtedy bym nabrala nowych sil ale nie wiem kiedy to bedzie:-(
Wiesz powiem ci ze nam naprawde jest ciezko sami na siebie tylko mozemy liczyc jestesmy za granica i w ciaglych remontach ktore nie mozemy skonczyc poniewaz roznie jest z kasa a rodzina nie chce za bradzo nam pomoc bo mowia ze jak sami zdecydowalismy sie na dziecko to teraz tak mamy co naprawde bardzo mnie wkurza
ze tak gadaja.
Cigle mysle czy zdarzymy do zimy zeby przynajmniej jakos mieszkac zeby miec lodowke i wszedzie grzejniki!poprostu czasami to wszystko mnie przerasta.
Moja mama nie chciala zebym jechala do Anglii dawala mi auto i mieszkanie bo stoi sobie puste a ona od czasu do czasu tam przyjezdza ale dla mnie wazniejsza byla milosc bo rzeczy materialne nie byly i nie sa dla mnie wazne.Powiem ci ze ja przy mamie mialam zarabiste zycie kazdy ciuch co chcialam byl moj ciagle paczki jak nie ze Stanow to z Grecji na dodatek robilam to co kochalam taniec oraz modelling i mialam z tego kase nic poprostu nic mnie nie interesowalo!
Teraz musialam sie wyrzec tego wszytskiego.Przez te remonty i przez to ze rodzina nam nie pomoga nie moge spobie na nic pozwolic.Kazdy pieniadz idzie w dom i Briana bo on najwazniejszy i wszytsko musi miec.
Nie mamy tutaj nikogo poprostu nikogo do kogo moglibysmy isc z jakims problemem nawet przyjaciol przy ktorych moglibysmy odreagowac od codziennosci.
Bedac w Anglii nauczylam sie zycia zobaczylam jaka straszna jest glodowka i jacy paskudni moga byc ludzie.
Takze Milla glowka do gory bedzie dobrze.
Wiesz naprawde czasami juz nie mam sil myslac o tym wszytskim ale patrze na Briana i wiem ze tej sily musze nabrac dac mu ciepla milosci i czulosci
a jak sie juz bawi to tylko w lezaczku i jak wychodze gdzies np do wc zaraz jest placz.Tylko ja wstaje w nocy do malego i naprawde jestem padnieta w dzien.Nie pisz ze jestes zla mama bo to nieprawda kazda z nas ma chiwle slabosci i potrezbuje wytchnienia.Ja np chcialabym sobie isc przynajmniej raz w tygodniu na masaz albo na chwile do kosmetyczki pewnie wtedy bym nabrala nowych sil ale nie wiem kiedy to bedzie:-(
Wiesz powiem ci ze nam naprawde jest ciezko sami na siebie tylko mozemy liczyc jestesmy za granica i w ciaglych remontach ktore nie mozemy skonczyc poniewaz roznie jest z kasa a rodzina nie chce za bradzo nam pomoc bo mowia ze jak sami zdecydowalismy sie na dziecko to teraz tak mamy co naprawde bardzo mnie wkurza
ze tak gadaja.Cigle mysle czy zdarzymy do zimy zeby przynajmniej jakos mieszkac zeby miec lodowke i wszedzie grzejniki!poprostu czasami to wszystko mnie przerasta.
Moja mama nie chciala zebym jechala do Anglii dawala mi auto i mieszkanie bo stoi sobie puste a ona od czasu do czasu tam przyjezdza ale dla mnie wazniejsza byla milosc bo rzeczy materialne nie byly i nie sa dla mnie wazne.Powiem ci ze ja przy mamie mialam zarabiste zycie kazdy ciuch co chcialam byl moj ciagle paczki jak nie ze Stanow to z Grecji na dodatek robilam to co kochalam taniec oraz modelling i mialam z tego kase nic poprostu nic mnie nie interesowalo!
Teraz musialam sie wyrzec tego wszytskiego.Przez te remonty i przez to ze rodzina nam nie pomoga nie moge spobie na nic pozwolic.Kazdy pieniadz idzie w dom i Briana bo on najwazniejszy i wszytsko musi miec.
Nie mamy tutaj nikogo poprostu nikogo do kogo moglibysmy isc z jakims problemem nawet przyjaciol przy ktorych moglibysmy odreagowac od codziennosci.
Bedac w Anglii nauczylam sie zycia zobaczylam jaka straszna jest glodowka i jacy paskudni moga byc ludzie.
Takze Milla glowka do gory bedzie dobrze.
Wiesz naprawde czasami juz nie mam sil myslac o tym wszytskim ale patrze na Briana i wiem ze tej sily musze nabrac dac mu ciepla milosci i czulosci