reklama
Patri
Mamy lutowe'07 Zadomowiona(y)
Kobietki, a ja dzis szalalam po sklepach i przydzwigalam rozmaitych rzeczy sto. az kobitka w sklepie spożywczym, co stala za mna w kolejce, patrzyla na moj brzuch i te torby wszystkie i oczy jej sie zrobiły wielkie jak jabłka, zapytała czy mi nie pomóc tego wszystkiego zataszczyc
Na sklep mam dwa metry od domu wiec grzecznie podziekowałam.
Nadszedl wieczor i wychodzi ze mnie dzwiganie i bieganie..... kręgosłup.
Mała dzis siedzi cicho. za dużo ruchu mojego.
Kupiłam juz prawie cała wyprawkę. Ale to radocha! Tylko jutro jakis bank obrobie chyba..............

Nadszedl wieczor i wychodzi ze mnie dzwiganie i bieganie..... kręgosłup.
Mała dzis siedzi cicho. za dużo ruchu mojego.
Kupiłam juz prawie cała wyprawkę. Ale to radocha! Tylko jutro jakis bank obrobie chyba..............
agusia9915
Matka wariatka
nie bola jakos mocniej niz do tej pory a siare to ja mam od 16 tygodnia ciazy w cycolach wiec nic nowego
,mam tylko wrazenie ze jeszcze uuuuuuuuuuurosły
. ile mozna niech juz sobie odpoczna i nie rosna bo mi ciezko 

Mi tez urosły. Przed ciążą nosiłam stanik D, więc dla mam karmiących kupiłam numer większy - E. I jak go wczoraj przymierzałam to już jest dobry. Chyba nie bedzie za mały jak piersi się wypełnią pokarmem
Siara zaczęła mi się pojawiac dopiero teraz, może ten ból jest związany właśnie z jej produkcją?
W dodatku zapominałam stale o hartowaniu sutków, nie wiem, czy teraz już nie jest za późno. W dodatku teraz, jak tak bolą, to wszelkie próby hartowania są bardzo nieprzyjemne.

Siara zaczęła mi się pojawiac dopiero teraz, może ten ból jest związany właśnie z jej produkcją?
W dodatku zapominałam stale o hartowaniu sutków, nie wiem, czy teraz już nie jest za późno. W dodatku teraz, jak tak bolą, to wszelkie próby hartowania są bardzo nieprzyjemne.
mysia23
mama dwójeczki
Kasiad mnie tez od wczoraj zaczęły straszniście boleć piersi, szczególnie sutki...nie wiem dlaczego tak jest, prawie dotknąć się nie mogę...:-(napięte mam bardzo i nawet stanik mi przeszkadza...:-(
A o co chodzi z tym hartowaniem, bo chyba nie jestem doinformowana ?(jak zwykle)
A o co chodzi z tym hartowaniem, bo chyba nie jestem doinformowana ?(jak zwykle)

dziewczyny, ja sie troche martwie ze nie bede mogla karmic piersia... moje piersi od poczatku ciazy urosly tylko 0,5 rozmiaru. nisilam zwykle duze B lub C a teraz C, piersi wcale mnie nie bola i nic sie w nich nie pojawia

reklama
Joasiek
Mamy lutowe'07 Fan(ka)
lil kate: nie ma co się martwić na zapas... mi też biust urósł raptem o pół rozmiaru, siary ni widu ni słychu i nic a nic mnie piersi nie bolą
No i kurcze... tych skurczów też jeszcze nie mam... co mnie trochę martwi bo chyba wszystkie piszecie że je już od jakiegoś czasu odczuwacie, a ja nic
Czy któraś Lutóweczka jeszcze tak jak ja nie ma skurczów?

No i kurcze... tych skurczów też jeszcze nie mam... co mnie trochę martwi bo chyba wszystkie piszecie że je już od jakiegoś czasu odczuwacie, a ja nic