reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Jak się czujesz mamo?

ja tez juz od paru dni czuje sie strasznie ociezale:baffled: skurcze mnie lapia jak chodze dluzej to strasznie boli mnie krocze tzn tak kłuje od wewnatrz jakby dziecko raczkami sie probowalo wydostac :baffled:

reklama
Kobietki, a ja dzis szalalam po sklepach i przydzwigalam rozmaitych rzeczy sto. az kobitka w sklepie spożywczym, co stala za mna w kolejce, patrzyla na moj brzuch i te torby wszystkie i oczy jej sie zrobiły wielkie jak jabłka, zapytała czy mi nie pomóc tego wszystkiego zataszczyc :-D Na sklep mam dwa metry od domu wiec grzecznie podziekowałam.
Nadszedl wieczor i wychodzi ze mnie dzwiganie i bieganie..... kręgosłup.
Mała dzis siedzi cicho. za dużo ruchu mojego.
Kupiłam juz prawie cała wyprawkę. Ale to radocha! Tylko jutro jakis bank obrobie chyba..............

nie bola jakos mocniej niz do tej pory a siare to ja mam od 16 tygodnia ciazy w cycolach wiec nic nowego :tak:,mam tylko wrazenie ze jeszcze uuuuuuuuuuurosły :szok: . ile mozna niech juz sobie odpoczna i nie rosna bo mi ciezko :wściekła/y:

Mi tez urosły. Przed ciążą nosiłam stanik D, więc dla mam karmiących kupiłam numer większy - E. I jak go wczoraj przymierzałam to już jest dobry. Chyba nie bedzie za mały jak piersi się wypełnią pokarmem :baffled:

Siara zaczęła mi się pojawiac dopiero teraz, może ten ból jest związany właśnie z jej produkcją?
W dodatku zapominałam stale o hartowaniu sutków, nie wiem, czy teraz już nie jest za późno. W dodatku teraz, jak tak bolą, to wszelkie próby hartowania są bardzo nieprzyjemne.

Kasiad mnie tez od wczoraj zaczęły straszniście boleć piersi, szczególnie sutki...nie wiem dlaczego tak jest, prawie dotknąć się nie mogę...:-(napięte mam bardzo i nawet stanik mi przeszkadza...:-(
A o co chodzi z tym hartowaniem, bo chyba nie jestem doinformowana ?(jak zwykle):baffled:

dziewczyny, ja sie troche martwie ze nie bede mogla karmic piersia... moje piersi od poczatku ciazy urosly tylko 0,5 rozmiaru. nisilam zwykle duze B lub C a teraz C, piersi wcale mnie nie bola i nic sie w nich nie pojawia:baffled:

w moich tez sie nic jeszcze nie pojawia:tak: przy patryku tez siara mi wczesniej nie leciala ale za to po porodzoie mialam mleka bardzo duzo:tak:
wiec sie nie martw u kazdego inaczej to wyglada:tak:

reklama
lil kate: nie ma co się martwić na zapas... mi też biust urósł raptem o pół rozmiaru, siary ni widu ni słychu i nic a nic mnie piersi nie bolą :eek:
No i kurcze... tych skurczów też jeszcze nie mam... co mnie trochę martwi bo chyba wszystkie piszecie że je już od jakiegoś czasu odczuwacie, a ja nic :no: Czy któraś Lutóweczka jeszcze tak jak ja nie ma skurczów?

Do góry