reklama
susumali
mamy lutowe'07 Entuzjast(k)a
a mnie martwi ze brzuszek praktycznie caly czas mam twardy a w nocy to juz prawdziwy kamien:-( . i nie wiem czy w sobie wmawiam ale wczoraj przez wieczor raz po raz nieregularnie mialam bole jak na miesiaczke....zawsze Wam mowie ze czuje ze urodze po terminie a moze sie okazac ze bede pierwsza...
JOASIEK nie martw sie! Skurcze przyjda, moze nalezysz do kobiet ktore "lapie" nagle i potem szybciutko rodza!!! :-)
JOASIEK nie martw sie! Skurcze przyjda, moze nalezysz do kobiet ktore "lapie" nagle i potem szybciutko rodza!!! :-)
rosmerta
Mama Hubka - lutówka'07
ja tez nie miewam skurczy jeszcze, tez mnie to martwi troche bo to wkoncu 35 tydzień juz. Raz mi sie wydawało, że to skurcz, ale później się już nie powtórzyło i nie wiem co mam mysleć o tym
agusia9915
Matka wariatka
ja przy pierwszym dziecku tez nie miałam skurczow zadnych przez cała ciaze niiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiccccccccccccccc az tu nagle odeszły mi wody w 39 tygodniu i potem dopiero były skurcze jakies nie bolace i te inne potem
i w cycach siary tez nia było
dopiero po porodzie ale miały moje kolezanki i dlatego jak teraz pojawiłą sie tak wczesnie wiedziałam ze tak moze byc wiec sie mnie martwiłam .
a małego karmiłam jak talala tyle bylo mleka

i w cycach siary tez nia było

a małego karmiłam jak talala tyle bylo mleka
agusia9915
Matka wariatka
a tak wogole to zuwazyłyscie KASIAD I LIL KATE u siebie ostatniego dzidzolka jak narazie jako jedyne je macie
Hm ja musze jeszcze poczekac ze 2 tygodnie
Ja mam skurcze ale takie mini mini , brzuch twardnieje czesto najbardziej wieczorem i w nocy a pod ktg. prawie niewidoczne.
Siara leci mi juz od 1,5 miesiaca a w poprzedniej ciazy praktycznie nic a jak urodzilam to mialam tyle mleka ze maly niewyjadal wszystkiego, takze to roznie bywa.;-)

Ja mam skurcze ale takie mini mini , brzuch twardnieje czesto najbardziej wieczorem i w nocy a pod ktg. prawie niewidoczne.
Siara leci mi juz od 1,5 miesiaca a w poprzedniej ciazy praktycznie nic a jak urodzilam to mialam tyle mleka ze maly niewyjadal wszystkiego, takze to roznie bywa.;-)
reklama
lil kate jakos sie trzymam glaskam dzidzie i wtedy ona tak ladnie pupke wypina i do niej rozmawiam i robi mi sie lepiej ale sa chwile gdy strach mnie ogarnia najbardziej w nocy gdy mala spi jak kamien i sie nierusza wtedy cisnienie mi sie odrazu dzwiga i niespie tak dlugo az ja obudze chociaz na chwile najbardziej skutkuje pozytywka na brzuchu (w ten sposob budzili mi corke do porodu)
.