reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Jak się czujesz mamo?

reklama
Dziś po pracy poszłam do lekarza, bo najpierw leciała mi zielenizna z nosa, a potem nie chciało już nic lecieć, czułam, że mi łeb rozsadza, a nic nie chciało już schodzić. Oczywiście zapalenie zatok i antybiotyk.
No to razem z Oliwką będziemy się kurować się przez weekend :-(

Ciekawe kto kogo zaraża Joasiek ;-)

Ja już dziś lepiej, tzn zatoki się odblokowują, zaczyna wszystko schodzić, odrazu samopoczucie lepsze, choć dopiero wzięłam 3 dawki antybiotyku.

Kasiu a co bierzesz na zatoki? Podobno Dalacin najlepszy, ale ja o wiele lepiej i szybciej reaguję na Duomox.

Ja już dziś czuję się naprawdę dobrze :-) Pozostał mały katarek, ale samopoczucie ok. Ale antybiotyk dociągnę do czwartku, bo wiadomo przerywać leczenia nie można.

Wczoraj wróciłam z pracy z dreszczami, zmierzyłam sobie gorączkę i miałam 37,7 stopni temperatury! Ani kataru, ani kaszlu, ani zresztą żadnych innych objawów. Całe popołudnie spędziłam w łóżku, pospałam, wypociłam się i wstałam ok 21 z jeszcze wyższą temperaturą - 38 st. Dopiero mi Ibuprom max pomógł i temperatura spadła. Rano obudziłam się zdrowa, czuję się cały czas ok. Do tej chwili nie mam pojęcia skąd ta wczorajsza gorączka :eek:

reklama
W pracy nie marznę Tyciu :no: Jedynie tak wcześnie rano w drodze do pracy zimno od kilku dni, ale idę na piechotę 15 minut, więc też nie zdążę aż tak wymarznąć.

Do góry