reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Jak się czujesz mamo?

Matylda ja myślę że się udało i nawet ta słabiutka kreska już oznacza.... ;-)(ciche gratki składam:-) ;-))

Kasiu zdrówka dla syna :tak: oby was nie złapało :no:

Mysia a jak tam u was sytuacja z drugim bąblem coś wspominałaś że chciałabyś ?

no i na Karolinę czekamy ;)

Ostatnia edycja:
reklama
Zrobiłam test. jedna krecha mocna, a druga taka słabiuteńka po 10 minutach wyszła:-) jestem totalnie skołowana :sorry2: W piątek powtórzę test. Na wszelki wypadek jeszcze się nie cieszę, i szperam po internecie czy to ciąża czy nie:blink:

[

U mnie 10 dni po terminie @ była dopiero druga tłusta kreska,a tak to cień-cienia,widoczny pod światło.
To,co witamy na sierpniówkach?Czy to juz wrzesień?
Ja bym juz gratulowała,he,he.:tak:

Matylda ale superowo:tak::-) ja tam tez uwazam, że juz mozna gratulowac, no ale dobra, poczekamy do nowego roku:tak:;-)

mój mąz stwierdził wczoraj: ale bedziemy mieli pracowity poczatek roku:-D a na świeta to zyczylismy sobie zeby nastepne swieta albo brzuchate albo juz z maluszkiem kolejnym:tak::sorry2: najpierw to niech wroci do sprawnosci pelnej z tą nogą;-)

Matylda ja myślę że się udało i nawet ta słabiutka kreska już oznacza.... ;-)(ciche gratki składam:-) ;-))

Jeszcze nie dziękuję. Zobaczymy za kilka dni:-)

U mnie 10 dni po terminie @ była dopiero druga tłusta kreska,a tak to cień-cienia,widoczny pod światło.
To,co witamy na sierpniówkach?Czy to juz wrzesień?
Ja bym juz gratulowała,he,he.:tak:

Heheh, chyba prędzej wrzesień:tak: Tylko, że moja intuicja nic mi nie podpowiada:-( za pierwszym i drugim razem od razu wiedziałam, że jestem w ciąży. A teraz wydaje mi się to zbyt idealne. Ale zobaczymy. Chociaż nie planowaliśmy, to nie wykluczaliśmy:tak: Od maja nie biorę tabletek właśnie z myślą "będzie co ma być" i może jest:-D czasem lepiej jak los decyduje za nas, bo planowo może nigdy byśmy się nie zdecydowali - a to praca, wyjazdy, zawsze było COŚ:tak:

Matylda ale superowo:tak::-) ja tam tez uwazam, że juz mozna gratulowac, no ale dobra, poczekamy do nowego roku:tak:;-)

mój mąz stwierdził wczoraj: ale bedziemy mieli pracowity poczatek roku:-D a na świeta to zyczylismy sobie zeby nastepne swieta albo brzuchate albo juz z maluszkiem kolejnym:tak::sorry2: najpierw to niech wroci do sprawnosci pelnej z tą nogą;-)

Nie chcę zapeszyć, zobaczymy co w Nowym Roku:tak: na wszelki wypadek sylwester będzie bezalkoholowy:-p
Życzę Wam, żeby wasze świąteczne życzenia szybko się spełniły:-D
Tylko co ma noga do...:-p;-):-D.. nie widzę przeciwwskazań :-D:sorry2::rolleyes:

N
Tylko co ma noga do...:-p;-):-D.. nie widzę przeciwwskazań :-D:sorry2::rolleyes:
ważne że co inne jest sprawne nie ;-):-D

Matylda może jeszcze wczesna ciąża i organizm jeszcze na nic nie reaguje ;-)może lada dzień coś zaczniesz czuć trzymam w razie co kciuki !

Ale macie fajnie już wam zazdroszczę tej całej ciąży a jeszcze nie urodziłam :shocked2:pewnie mi się odechce jak pojadę na porodówkę :-D

Ostatnia edycja:
no kochane reszta sprawna:tak::-pi gips nie przeszkadza;-),ale jak ja w ciazy bym miała niedajboze jakies komplikacje a mąz noga niesprawna to kto bedzie kierowcą:confused: kurcze jednak faktycznie jak sie planuje to ciagle coś, najlepiej miec niespodzianke znienacka:tak:

Rozalka dopiero teraz doczytałam że spełniło się Twoje marzenie i Kubuś będzie miał rodzeństwo! SUPER! Gratuluję ogrooooomnieeee!!!! :-D:tak::-D

matylda a Tobie może pogratuluję po drugim teście hmm... żeby nie zapeszać? ;-):-)

reklama
Kasiad zdrówka dla Damiana:tak: Szkoda, że go na Święta złapało, oby do Sylwestra mu przeszło i będzie mógł sobie odbić;-) No i oczywiście najlepiej jakby Waszą resztę ominęło to szerokim łukiem:tak:

Matyldo rewelacyjne wiadomości:-) Ależ macie prezenty świąteczne Dziewczyny:-):-)

Rosmerta
świetne plany, oby wszystko poszło tak jak chcecie:tak:

Gosia a Ty jak się czujesz? Czekasz do terminu czy może wcześniej planujesz?:-p Życzę Ci expresowego drugiego porodu:tak: Ja swój z Oliverem wspominam naprawdę dobrze;-)

Karola może i na Twoje marzenie przyjdzie jeszcze kiedyś pora;-)?

To czekamy na kolejne Ciężarówki... ale owocny będzie ten 2010:-):-)

Do góry