reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Jak się czujesz mamo?

oj KAsiad witam w klubie:-( wiem cot o za ból, własnie walczę z rwą... jeżdzę na masaze, bo skutecznie i na dobre można zwalczyć to tylko masazem:tak::tak: no ale musisz trafic do osoby która sie na tym zna i jest w tym dobra - masaż jest okropnie bolesny, rozmasowac trzeba i plecy i cała nogę, myslałam, że sie dzisiaj posikam na tym masazu z bólu:sorry2:
ja jeżdze do lekarza z Ukrainy, który jest masazystą, wszystkich znajomych wyprowadza z rwy:tak:bez leków, zastrzyków i innych takich

reklama
Wolfia, duzo zdrowia zycze. :-):tak::tak:

Rosmerta,Tobie nie zazdroszcze rwy, jeszcze teraz. Trzymaj sie. Swietnie ze masz sprawdzonego masazyste. :tak::happy2::happy2:

Kasiu, a jak u Ciebie? Leki cos pomogly??:happy:

Dzięki dziewczyny, po rwie już śladu nie ma, szybko bardzo mi przeszło, ale za to dopadło mnie straszne zaziębienie - smarkam i kaszlę na potęgę, no i modlę się, żeby Oliwka nie załapała...
A jak z Twoją rwą Rosmerta?

Ja nadal smarkata i kaszlata, choć już znacznie lepiej. Oliwka jak narazie (ODPUKAĆ!) nie załapała, tzn na dworzu pokażą jej się czasem smary pod nosem, ale w pomieszczeniach nie ma po nich śladu. Także narazie można powiedzieć, że jest zdrowa, futruję ją codziennie Kidabionem, rutinaceą i witaminami z minerałami Collett Kids.

reklama
Do góry