reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

JAK SZYBKO SCHUDNĄĆ !!!

reklama
walonienka, właśnie ja tak miałam, zaczęłam brać linea detox i po 3 dniach dostałam okrutnej biegunki, 4 dni takiej laksy i 4 kg mniej, a ja durna się cieszyłam. Tyle że to była sama woda z organizmu, po 2 dniach 3.5 kg wróciło jak bumerang :baffled: A ja musiałam iść na nawodnienie do szpitala bo słaniałam się na nogach i nie miałam nawet siły dziecka nakarmić. Teraz planuję iść na dukana, ale szczerze wątpię czy wytrzymam...

o kurcze to ładne przejścia miałaś :szok:

Niestety preparaty, preparatami , może i wspomagają ale nie mogą być zamiennikiem własnej zmiany nawyków, diety i pracy nad sobą.

Poza tym jednak dobrze byłoby sie konsultować z lekarzem przed przyjmowaniem tych "suplementów".

Na dukanie był mój mąż, wytrzymał tydzień - niestety był klasycznym przykładem wszelkich negatywnych skutków.

Zatwardzenia itp......

Ale jak chcesz to tu masz fajny kalkulator
Dukan Diet Official Site: Weight Loss Experts - Know How To Lose Weight

bo kazdy w zależności od sylwetki ma troszkę inna długość etapów a nie jak standardowo piszą

o Chodakowskiej ma zła opinię Bojarska Ferenc. Ponoć Chodkowska jest nieprofesjonalna bo trener nie powinien dopuszczac do wymiotowania z powodu wysiłku.

żołądek -2 pieści?! szok..mój jest chyba wielkości co najmniej pięciu hehe Ale ja jem dużo i w miarę zdrowo, nie za tłusto no i ćwiczę Acha jeszcze co do czasu ćwiczeń, to faktycznie czas nie jest najważniejszy tylko systematyczność i intensywność treningu. Najlepsze są interwały i ćwiczenia siłowe. Ja łącze lekkie siłowe z interwalami. Np, pompki, hantle, drążek na zmianę ze skakaniem, przysiadami ...
Jestem zawsze w dobrej formie nawet po okazyjnym obżarstwie :)
Z reguły ćwiczę codziennie od 15-20 min, zdarza sie 30 ale to rzadko.
tu moja metamorfoza i kilka moich rad :
FITmama: metamorfoza
pozdrawiam

Mi się udało zrzucić 8 kg w bardzo prosty sposób, poprzez eliminację z diety kilku składników: cukier, chleb, ziemniaki. Do tego ćwiczę 3x bieganie i 2x pływanie - na początku było ciężko z tymi ćwiczeniami, ale pozwalają utrzymać efekty:)

a to Chodakowska daje takie takie ćwiczenia, ze ludzie aż wymiotują z wysiłku?

ta dokładnie.... :sorry2::no:

nixie, gratulacje,
u mnie z systematyczności a i determinacja ciężko. Nie lubię regularnych ćwiczeń, wolę nieregularne rolki i rower ;-)
A poza tym , jestem pewnie z 15 lat starsza :-D a wtedy zupełnie inaczej działa metabolizm i jakość skóry tez nie ta.

reklama
Do góry