reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

jak tam nasza waga??

Ja podobnie jak Renik przed ciążą wazylam 55 kg a teraz 62 = 7 kg do przodu.......ale nie chcialabym wiecej niż 10 :-[.....bo potem bede grubaśna

reklama
ja postanowilam sie nie wazyc az do 30 tc :D po co mam sie stresowac .. hehe. mam nadzieje, ze jak sie zwaze w 30 tc, to nie bedzie wiecej niz +10 kg ...

basiaw24 pisze:
agazet po tobie nic nie widać tych 10 kg

Basiu możesz mówić, że po mnie nie widać, bo nie widziałaś mnie przed ciążą :D ale Ci, którzy mnie znają juz zauważają, a i mi jest jakoś tak ciężko:)

ja wczoraj spotkalam kolezanke ze studiow. najpierw wogole nie zauwazyla, ze jestem w ciazy, bo nie patrzyla na brzuszek :) i stwierdzila, ze chyba nie przytylam ani kilograma, bo oprocz brzuszka nic po mnie nie widac. mily komplement, ale ja tam wiem swoje. na udkach i w tyleczku tez troche sie juz skumulowalo :D ale i tak milo, jak cie ktos tak skomplementuje.

reklama
Hmm u mnie z tą wagą dziwacznie ::) Przez niemal dwa tygodnie nie ruszała z miejsca, a teraz w przeciągu 4 dni podskoczyła o 1 kilogram ::) Zatem u mnie już 9 kg na plusie- uroczo ;D

Do góry