Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Ja ostatnio sie nie wazylam ... ale 1 sierpnia napewno bede musiala stanąc na wadze : .. a tego sie boje .. w pasie powyzej 100 cm ... a co dopiero z wagą , czyzby apogeum osiagniety ?
A ja mam na plusie 9 i wydawało mi się, ze to niewiele, ale teraz jak czytam o waszych 6, 7 to zwątpilam. 4 z tych 9 to ostatni miesiąc, nagle mi brzuszek wyskoczyl i skoczyla waga.
ja obiecalam sobie, ze doipiero w 30 tyg se zwaze. czyli w przyszlym tugodniu ale cos czuje, ze juz mam na plusie 10 kg. chyba i tak nie jest tragicznie :-[
Dziewczyny przerazacie mnie : ja juz mam najmniej +15 do przodu ... a za 3 tygodnie napewno bedzie jeszcze wiecej ... a gdzie tam październik : ... eHh
Ja dziewczynki mam na plusie 4,5kg :laugh: Ale myślę, że dzidzuś dopiero teraz rośnie i to te trzy ostatnie miesiące najbardziej nas pogrubią Monisiumam nadzieje, że Cię nie dobiłam tym stwierdzeniem???
: : : ja własnie po wizycie i.. : ważeniu... : +12 : co to będzie, ale moja mama wyciągnęła dziś swoją kartę ciązy, kiedy chodziła ze mną i miała przy końcu na plusie +19 : mam nadzieje, że jej nie pokonam ;D