reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Jak U Was Ze Snem Maluszka?

domiska- to ci szantusia pospała:-D

u nas julia w dalszym ciągu zasypia miedzy 20-21... ale wstaje między 6-7:-( dla mnie to masakra:no::no: o tej porze do niczego się jeszcze nie nadaję... ehhh wolałam jednak, jak zasypiała o 22!

reklama
a moja Ami sie zbuntowała i przeszła na śpiocha w nocy do swojego łózeczka:baffled: nie wiem czy tak już zostanie ale w końcu miałam duuuużo miejsca, fakt że dopiero poszła sobie o drugiej ale spała w nim do rana:tak: na szczęście łóżeczko jest otwartym bokiem przystawione do naszych głów wiec moze sobie spokojnie wedrowac:-)
gorzej tylko z przykrywaniem, bo jak śpi z nami to ma ciezko sie rozkopac a jak u siebie to śpi z nogami na szczebelkach i w bardzo kosmicznych pozycjach ze trudno ja przykryć a co dopieroprzypilnowac aby ten stan potrwał dłuzej...

mada corunia ci dorasta! nic tylko sie cieszyc :D u siebie ma wiecej miejsca to co tam bedzie spioszkala z mama :D:D

a u nas mala jak nigdy sie obudzila po 8 :/ a tak chcialam pospac przynajmniej do 11 :D no ale coz tu zrobic :D
chociaz tyle dobrze ze nie siedzi dlugo wieczorem :) pare miut po 9 przebieramy pizamke, bierze misia no i obowiazkowo idzie do taty ktory musi dac buzi Misiowi w pierwszej kolejnosci .. pozniej jej samej a pozniej juz z misiem sama wedruje do lozeczka.. Mamusi buzi i zamykamy drzwi a mala idzie spac:D ufff.. no i rodzice maja czas dla siebie ;)

Oglaszam, ze Pszczola od wczoraj SPI SAMA W (nowym) LOZKU W SWOIM WLASNYM PRYWATNYM POKOJU:szok::szok::szok::szok::szok::tak::tak::tak::tak::tak::tak: I w dodatku sama w nim zasypia (daje jej cyca, ale po wypiciu jego zawartosci wywala mnie ze swojego lozka slowami "mama idzie śtąd posie":baffled: i "odjezdza" sama w objecia morfeusza) :szok::szok::szok::szok: I przesypia CALA NOC (od 20 do 7):szok::szok::szok::szok: Kurde, ktos mi dziecko podmienil.....:-p

Dominique- wielkie gratulacje...nie powiem Pszczoła ma charakterek oj ma:tak:zazdroszcze ze tak łatwo wam poszło...u nas nie obedzie sie bez walki:no:

dominique- gratuluje:tak::tak:

u nas julia też sama w pokoju zasypia, ale niestety przy butelce z herbatką:-:)-(
o dorosłym łóżku na razie mowy nie ma, bo strasznie się w nocy kreci ta moja małpka i podejrzewam, że mogłaby spaść...

no i w końcu przesypia całe noce... bez żadnych pobudek:-) szkoda tylko, że wstaje tak wcześnie:baffled: (zazwyczaj ok 6)

reklama
U nas z nauka spania nie z nami pomoglo lozeczko nowe :-) Mala dalej zachwycona i niespecjalnie pcha sie do nas ;-) Aczkolwiek mama dalej musi byc przy niej, siedziec na krzeselku i dawac buziaki na dobranoc...

Do góry