reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Jak U Was Ze Snem Maluszka?

ach no tak wyjmowane szczebelki! :)) nawet nie wiem czy u nas jest taka opcja, wiem ze nasze lozeczko skolei mozna przeksztalcic w normalne lozko dlatego sie zastanawiam kiedy powinnismy to zrobic..
ale tez raczej poczekamy jeszcze troche bo ta wiercipieta cos czuje by spadala kilka razy w nocy :D albo wlasnie wedrowala tu i owdzie .. i do psa bo razem spia w pokoju juz widze by bylo "Sissie sissie!!! " i dawaj do niej :D

a wczoraj mi sie cos moja pannica buntowala w lozeczku przed spaniem.. ale zostawilam ja i usnela :D lobuz maly hihi :D
dzis spioszka ale jeszcze wczesnie bo u nas 8:11 a ja zamiast odsypiac to przy kompku z rana ;)

reklama
Ja wyciagnielam szczebelki, bo znajac Sare to by probowala wyjsc gora :baffled::-p

No ale u nas pelna porazka ze spaniem w lozeczku (a tak sie cieszylam, ze sie udalo) :zawstydzona/y: Sara znowu od 2 dni spi ze mna i nie ma mowy o spaniu osobno :sorry2::sorry2::sorry2: Meczylam sie z nia 2 dni (tzn. wczoraj moja mama, bo ja bylam na grillu urodzinowym u kolezanki) prawie do polnocy, ale caly czas bylo "nie" i pakowala sie na moje lozko :sorry2: Coz, bedziemy probowac dalej :blink:

Domiska, ja bym poczekala tak do 2 urodzin i wtedy zmienila lozeczko w otwarta opcje :tak::-)

różnie dzieci reagują na przenosiny, ale myślę tak jak sandra:tak: dwa latka to takie optimum, Wojtek właśnie na drugie urodziny dostał swoje łóżko, a goście mieli problem prezentu z głowy;-) (zrzutka była) zresztą często takie zrzutkowe prezenty zamawialiśmy dla Wojtka, z Alą też pewnie tak będzie:-p

Bedyta, z takimi zrzutkowymi prezentami to dobry pomysl :tak::-) Bo po cholere dzieciakowi tysiac ******* jak moze dostac 1 fajna, porzadna rzecz :tak:Jak bede cos potrzebowac konkretnego dla Sary to tez na jakas okazje zarzadze ogolna zrzute :-):-):-)

AgaMonika- mi jakos łyso jak małej nie ma przy mnie, ona taka cieplutka i mieciutka jest:-D choć nie powiem zanim na śpiocha do nas przelezie to fajnie sie wtulic w męzusia i mieć tyle wolnego miejsca:tak:

mi sie na razie nie chce jej uczyc:zawstydzona/y: szkoda mi jej:sorry2:

hihi najwazniejsze zeby wszyscy byli zadowoleni!! i dzieci i mamy! :)))

wiecie do ktorej moja pannica spala wczoraj??? do11:40 :D mowie wam jaki spioch z niej czasami to tragedia ;) ale juz zadnej drzemki w ciagu dnia nie miala ;)

Mada, AgaMonika, Sara tez wrocila do mojego loza i cos widze, ze narazie w lozeczku spac nie bedzie, bo jak tylko wspomne, ze idzie spac do siebie nto jest wielkie NIE;-)

Domiska, a to ci maly spioszek z Szantusi :-):-):-) A o ktorej zasnela? Sarze tez sie zdarza spac do 10:00-11:00, ale to jak w nocy idzie spac pozno, a ja mam rano wolne.

reklama
Sandra hihi o normalnej porze idzie spac i tak dlugo spioszka mimo wszytsko :D

Saruni z mamuncia wygodnie i cieplutko to co chcesz ja wysylac do zimnego lozeczka hihihi :D
powoli sie moze przyzwyczai co? :D

u nas wczoraj malej pozwolilismy posiedziec dluzej... kolo 21:30 pytam jej czy idzie spac to mowi Nie kolo 10 to samo.. wiec w koncu polozylam ja kolo 23! :D ale to wlasnie przez to ze i my dluuugaso siedzielismy a dzis wolne ;)

Do góry