reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Jak U Was Ze Snem Maluszka?

no i udało się ALkę przestawić, zasypia ok. 21 a wstaje między 8 a 9, oczywiście długa drzemka w ciągu dnia dalej jest:tak: dzisiaj 4 godziny, tak się wyszalała w ogródku:laugh2:

reklama
Domiska, Sara tez potrafi rano tak dlugo spac :tak::-) Wczoraj wstala o 10:20 :szok::-D (ale zasnela wieczorem po 23:00)

Bedytka, fajnie, ze sie udalo mala przestawic tak szybko :tak:A po takim szalenstwie w ogrodku to nie dziwic sie, ze padla w ciagu dnia na tak dlugo ;-):-)

a jak u was jest po zmianie czasu???

bo moje dziecko jeszcze funkcjonuje wg starego, niestety:-(

Natek funkcjonuje na nowym bez problemu, zresztą on już kilka tygodni wczesniej zaczął wstawać o świcie :dry: ale już pierwszego dnia nowego czasu położyliśmy go spać o stałej godzinie i usnął bez problemu :tak:

Alce też pomogła zmiana czasu, bo ostatnio wstawała o 6:-p razem ze mną do pracy...a wczoraj mnie w konia zrobiła, położyłam ją o 21, idę spać za jakąś godzinę, a ta małpka stoi w łóżeczku i gada, musiałam wyjść z pokoju, poczekać aż zaśnie i dopiero mogłam spać ja:laugh2:

Mati idzie spac o 21.00 - 21.30, spi do 7.00 - 8.00.
Potem spi od 11.00- 12.00 do 13.00-14.00
Albo od 10.00 - do 12.00 a potem jeszcze od 16.00 do 17.00

No taki troszke spioszek.;-)

ewo gratulacje dla Julci:))

Ipanema hihi widze ze i u was spioszkowato :D

u nas to samo mala zasypia kolo 21, budzimy ja po 7 (jesli pracujemy) pozniej ma dwie drzemki kolo obydwie okolo 2h kazda:D jedna kolo poludnia jedna po poludniu i pozniej spanko :D jak ja rano nie obudze to wlasnie spiiiii i spiii :D

zobacyzmy o ktorej dzis wstanie hihi :D

reklama
Ewus, fajnie, ze udalo sie Julcie przestawic :tak:

Ipanema, maly spioczek z Matiego ;-):-)

Sara w ciagu dnia ma tylko 1 drzemke - max. 1h albo w ogole nie spi.
Ze wzgledu na moja chorobe przez 2 dni nie byla na spacerze (mojej mamy nie bylo), wiec siedzialysmy caly dzien w domu i Sara o dziwo 2 razy sama zasnela w ciagu dnia pijac herbatke i ogladajac w lozeczku bajke :-):-):-)

No i chwale sie raz jeszcze, ze juz 3 dni z rzedu zasypia sama u siebie w lozeczku :-):-):-) Co prawda ogladajac bajke i bawiac sie Tubisiem, ale sama :tak::-):tak: Nad ranem przychodzi jeszcze do mnie, ale powolutku i od tego bede ja odzwyczajac :tak:

Wieczorem zasypia kolo 21:00 i spi do ok. 8:00 (jak ide do pracy), bo jak mam wolne to zasypia zazwyczaj pozniej i spimy rano dluzej.

Do góry