Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Tylko nie wiem jak sie do tego zabrac 
cwaniaraU nas nic sie nie zmienilo, dalej 1-2 pobudki na herbatke albo soczek, ale taktyke zmienilam i klade butelke obok Sary i nie musze jej podawac w nocy, bo sama sobie bierze :-):-):-)
może i Sarze się w końcu znudzi wstawanie w nocy;-) chyba musisz jej powiedzieć, że duże dziewczynki śpią same w łóżeczku, może Ci uwierzy
:-)
;-):-) Moze sprobuje 
Mnie tam nie przeszkadza, ze ona spi ze mna, bo mam duze malzenskie lozko, ale w sumie wolalabym, zeby spala w swoim lozeczku, bo w koncu bede musiala zrobic jej wlasny pokoj i co wtedy 
U nas nic sie nie zmienilo, dalej 1-2 pobudki na herbatke albo soczek, ale taktyke zmienilam i klade butelke obok Sary i nie musze jej podawac w nocy, bo sama sobie bierze :-):-):-)

na początku na pewno nie będzie łatwo, bo małym dzieciom ciężko jest zaakceptować tego typu zmiany, ale na pewno wam się uda!!! trzymam kciuki!!!
A do wczesniejszego wstawania da sie przyzwyczaic, zwlaszcza w cieple letnie dni :-)Wazne, ze wieczory macie juz dla siebie 
Wazne, ze wieczory macie juz dla siebie![]()
No wiem kochana...hehe... kochana, chciałabym abyśmy mieli je dla siebie... bo jak na razie to tylko i wyłącznie sama mam je dal siebie...
oby sie to zmienilo!