reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Jak U Was Ze Snem Maluszka?

reklama
Piotruś śpi w bodziaku z krótkim rękawkiem i pajacyku. Musi, bo się skurczybyk w nocy rozkopuje i śpi odkryty a nie chcę żeby mi zmarzł. Jak się zrobi ciut cieplej to zrezygnuję z bodziaka.

My spimy w pajacyku i w spiworku - Leyna, skoro Piotrus sie rozkopuje moze i jemu by pasowal taki spiworek?? Ale chyba musze cos zmienic, bo mala strasznie goraca ostatnio jest, chyba jej ciut za cieplo, dzisiaj wyprobuje pizamke z krotkim rekawkiem i sam spiworek, bez kocyka i kolderki. Dzis spala pod kolderka bez spiworka - nie wiem jak nam sie to udalo, bo zawsze sie rozkopuje...

moja też się rozkopywała ale wymyśliłam że jak upchnę kołdrę po oby dwu stronach miedzy materac a szczebelki to już się nie rozkopie, no i podziałało:tak: zostawiam tyle luzu aby mogła sie przewracać na boczki no i teraz śpi do rana bo wcześniej jak się rozkopała to wędrowała po całym łózeczku co w koncu ja budziło:baffled:

Apel do Julci: słoneczko nie rób nocnych pobudek mamusi bo w tym tygodniu musi się super wysypiać aby tryskać energią podczas ślubu i wesela:-):-):-)

A u nas w nocy była mordęga. Nie wiadomo o co chodziło. Cały czas się wierciła i stękała to wzięłam ja do siebie ale pospała godzinę i to samo więc dałam jej pic....zasnęła może znów na godzinkę. Była godzina 4 więc dałam jej butlę i godzinkę marudziła w łożku po czym przytuliłam ją do siebie i jakoś zasnęłyśmy. Akurat dziś byłyśmy u pediatry i pocieszyła nas faktem że dużo pacjętów dzisiaj się skarżyło na cięzką noc ....więc może dziś będzie lepiej ;)

Piotrus od paru dni spi w samym pajacyku (wczesniej zakladalam mu jeszcze bodziaka). Ma zakryte stopki, wiec juz mu nie zakaladam skarpetek. Od paru dni strasznie sie rozkopuje (zima spod kolderki wystawala mu tylko glowka), ale mamy naprwde cieplo w chalupie. Nawet moj maz-zmarzlak spi bez przykrycia.

reklama
zuzu spi w bodziaku i spiworku...polecam wszystkim spiworek ...super sprawa, mala sie nie odkopuje iwcale nie jest jej goraco ...w zimie mielismy taki gruby polarkowy a teraz kupilismy taki bawelniany bez ocieplacza ...bedzie super na pozniej , a w lecie to pewnie w samym bodziaku bedzie kimac

Do góry