reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Jak U Was Ze Snem Maluszka?

Wspolczuje tych nocnych pobudek! Oby jan najszybciej wrocilo wszystko do normy!

U nas nie jest zle. Sara codziennie zasypia sama w lozeczku ok. 21:00, ok. 3:00 nads ranem budzi sie, biore ja do siebie, zasypia w ulamku sekundy i spi nawet do 10:00! :szok: Dzisiaj musialam ja obudzic po 8:00, zeby zdarzyc ja ubrac i nakarmic przed wyjsciem do pracy.

reklama
Wspolczuje tych nocnych pobudek! Oby jan najszybciej wrocilo wszystko do normy!

U nas nie jest zle. Sara codziennie zasypia sama w lozeczku ok. 21:00, ok. 3:00 nads ranem budzi sie, biore ja do siebie, zasypia w ulamku sekundy i spi nawet do 10:00! :szok: Dzisiaj musialam ja obudzic po 8:00, zeby zdarzyc ja ubrac i nakarmic przed wyjsciem do pracy.
ale masz spiocha tylko pozazdroscic jak masz wolne to mozesz sie wyspac :tak::tak:

sandra- ale masz dobrze z tym śpiochem:-D:-D nie ma to jak w łóżeczku z mamusią:-D

a u nas ostatnio mała zasypia ok 21, a wstaje między 6-7:szok::szok: masakra...

Sandra ale Ci dobrze z takim spiochem, a jak wyglada Sary spanie w dzien?

Ewa nie masz zle, jesli Julcia przesypia Ci cala noc. Zreszta Pat spi podobnie tylko ostatnio chyba przez katar budzi sie z 7-10 razy w nocy i poplakuje, dam mu smoka i znow idzie spac i tak w kolko. Mam nadzieje ze jak wyzdrowieje to spanie wroci do normy.

dziewczyny bo tak sie zastanawiam... mamusie dzieciaczkow ktore sie jeszcze budza w nocy.. Wy karmicie piersia jeszcze ???

jejku tak jak kiedys wspominalam.. nasza malutka od 2 miesiaca zycia przesypia cale nocki bez zadnych pobudek na szczesie! uff :zawstydzona/y:

miala 3 dnia ostatnio ze szla spac kolo 12 w nocy!!! tragedia ... ale takjak myslalam to na zabka bylo.. juz na szczescie o 21 idzie spioszkac :-)

Sandra ale Ci dobrze z takim spiochem, a jak wyglada Sary spanie w dzien?
Wama, Sara w dzien spi tylko i wylacznie na spacerze. Najczesciej spi ok. 1-2h do poludnia. No czasami sie jej zdarzy, ze na popoludniowym tez na kilkanascie minut sie zdrzemnie, tyle, ze takie styuacje naleza do rzadkosci :-)

Domiska, moja mala sie budzi raz w nocy, najczesciej ok. 3 nad ranem, ale tylko po to, zebym wziela ja do siebie i odrazu zasypia. Nie pije mleka, a herbatke albo soczek zdarzy sie jej wypic od czasu do czasu. Mam nadzieje, ze w koncu skonczy z tymi pobudkami :baffled: Bo tak ladnie przesypiala nocki.

Mój synuś jest na cycu i nie przespał dotąd ani jednej nocki. Budzi się w nocy raz częściej, raz rzadziej... Ostatnio w nocy są tylko 2, maksymalnie 3 pobudki więc nie jest tak źle :-)
Jeszcze parę miesięcy wcześniej potrafił budzić się w nocy co 1-2 godziny :no:

reklama
Pat spal dzis do 7:35 mowie wam ale sie wyspalam, az chyba za mocno bo mnie troche glowa bolala,. Ja chce tak codziennie!:tak:

Do góry