Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
położyłam sie bo myslalam ze weźmie przykład i tez sie połozy a ty nic poukładała lale do spania a sama poszła do kuchni a K. za nia , poszli ogladac bajki i dopiero o 16 na bajce odleciala
spała godzine

Ala śpi na poduszce płaskiejwiecie co mam pytanie odnosnie spania czy Wasze dzieciaczki spia bez poduszki![]()

) a nie spać

a chodzila kolo 22/23!:/ tyle energii miala ze ja dziekuje ... no ale na szczescie nie trwalo to zbyt dlugo uff!
za to z kaszlem
Bo i Ty sie meczysz i Ami...
, uwielbia sie w nia wtulic w nocy 

Pat tez zasypia na malej poduszcze, ale za chwile juz on jest gdzie indziej i poduszka tez. A tak ogolnie odkad chodzi do zlobka, to tam maja dzieci jedna drzemke od okolo 12 do 3 no i Pat jakos sie nie moze tam wyspac i spi tylko po 1-1,5 godzinki. Wieczorem w domu poprostu pada, a do tego jest nieznosny.
to chyba przesada a że śpi 1-1,5 to chyba powinno wystarczyc przeciez to już nie niemowle ale duży facet
ja nie wiem skad ona bierze tyle siły
Wazne, ze zasnela sama!USNĘŁA W HUŚTAWCE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
sama, bez walki i krzyku, wiec mam sposób, tylko póxniej będzie ją tego trzeba oduczyć
![]()
W koncu zawsze nie bedzie sypiac w hustawce ;-)