asmodis
Sierpniowa mama'06 Mama Motylka
Ollesia...to moze odciagnij swoje mleko i zrob na nim kaszke, moze wtedy bedzie chcial jesc
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
Mleko odciagalam. A pozniej wszystko musialam wylewac, bo Piotrus nie chcial pic. Przerobilam juz wszystkie warianty (kaszka na moim mleku, na sztucznym, smakowa, naturalna, na gesto, z butli, kleik na moim meleku i na sztucznym). Zaznamczam, ze Piotrus nie jest niejadkiem. ;-) On chyba nie lubi kaszek. Dzis w nocy bylo fajnie, bo budzil sie tylko o 23 i 4. Mam nadzieje, ze bedzie coraz lepiej.
a mala szalala potem jeszcze godz.,
za to pospala do 7 wypila butle i nadal spi:-)
po 5 minutach zaczyna płakac, ja już chciałam leciec ale K. mnie powstrzymał i tak biedne dziecko chlipało 10 minut aż tak sie rozryczała że nie wytrzymałam i poszłam , no i nie szło jej uspokoic nawet przy cycu,:-(nawet po zastrzyku tak strasznie nie płakała, uspokajałam 20 minut:-(aż w końcu zaczęła ciągnąc cyca i po 10 minutach usneła. Biedna tyle się napłakała, ja nie wiem jak będzie dalej z tym spaniem
, ale od jakiegos czasu jak sie przebudzi to kladzie sie na brzuch i dalej spi
....i teraz mam zarwane noce, bo wstaje, patrze czy nie lezy na brzuchu, przewracam, chwile polezy i znowu na brzuch