reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Jak U Was Ze Snem Maluszka?

Racja przynajmniej 8h przerwy w nocy a moze w dzien dawaj wiecej bo glodna jest pozniej i w nocy podjada;-)tez proponuje wode z glukoza albo herbatke

reklama
Dzis godzine usypialam masakra te zeby ojjjjjj nienawidze wieczora bo wiem ,ze bedzie walczyc czasem tak ladnie zasnie az jestem dumna a czasem rycze ze zlosci koszmar jakis niech juz wyjda te gnoje:-(i dadza spokoj mojej malej bo cierpi jutro czopiki daje nie wiecie czy te homeopatyczne Viburcol sa ok???????

Pati z tego co kojarze to dziewczyny polecały Viburcol , wiec może warto spróbowac, dużo siły życzę malutkiej i Tobie:tak:

Ewa- odkąd odstawiłam mała nie daje jej nic w nocy bo nie mam takiej mozliwiści:-p
jedyne na co może liczyć to herbatka , może spróbuj jak dziewczyny radza wode albo przemęcz ja bez mleka i spróbuj ululac bez mleka- dzieciaczki z ząbkami w nocy jesć nie powinny tak mówiła mi lekarka bo mleko bardzo fermentuje i moze sie to skończyc popsutymi ząbkami

Ewus- u nas dawno juz sie nie karmimy, ostatni posilek to kaszka z lyzeczki (mala miseczka ) o 20.00 a potem dopiero o 7.30 rano sniadanie, kanapka i jogurcik.
Moze mala sobie chce pocycac , wiesz w zastepstwie za cycusia , a uspokajnaie i tulenie nic nie daje ??? Na twoim miejscu zamiast mleka dawalabym wode ...wkoncu mala sie odzwyczai zobaczysz...duzo sily i spokoju

Pati- Viburcol jest bardzo dobry i bezpieczny...mozesz smialo sprobowac...szkoda , ze tu go nie ma .

Poniewaz u nas pogoda jest do dupy, leje i jest zimno, wczoraj bylo 15 stopni , mala spi w spiworku zimowym i bodziaku. Jest jej cieplutko i wygodnie .

Jak byly u nas upaly to wszyscy spalismy przy otwartych oknach .

Ewus- u nas dawno juz sie nie karmimy, ostatni posilek to kaszka z lyzeczki (mala miseczka ) o 20.00 a potem dopiero o 7.30 rano sniadanie, kanapka i jogurcik.
Moze mala sobie chce pocycac , wiesz w zastepstwie za cycusia , a uspokajnaie i tulenie nic nie daje ??? Na twoim miejscu zamiast mleka dawalabym wode ...wkoncu mala sie odzwyczai zobaczysz...duzo sily i spokoju

Pati- Viburcol jest bardzo dobry i bezpieczny...mozesz smialo sprobowac...szkoda , ze tu go nie ma .

Poniewaz u nas pogoda jest do dupy, leje i jest zimno, wczoraj bylo 15 stopni , mala spi w spiworku zimowym i bodziaku. Jest jej cieplutko i wygodnie .

Jak byly u nas upaly to wszyscy spalismy przy otwartych oknach .
silunia nie ma u was viburcolu? a patrzyłas na stronie producenta?moze jest po inna nazwą?

Hej kobitki dzieki za wsparcie,kupilam dzis te czopki dalam jej juz jednego i mysle na noc dam drugiego,nie wiem jak czesto mam dawac?chyba jak bedzie juz furii dostawala

a u nas mała idzie spać ok. 22.30 pobutka ok. 2 i ostatnio najczesciej spi potem z nami do rana tj. 8.30 co do usypiania to zazwyczaj mamy odmienne zdania ja uwazam ze powinna juz spac a ona ze wrecz przeciwnie i trwa to ok. godz.

Viburcol jest rzeczywiscie niezly :tak: Tez polecam!

U nas nie ma wiekszych problemow ze snem. Na szczescie ;-) Przez zeby spi troszke niespokojnie i sie budzi nad ranem na mleczko, ale zasypia zaraz po wypiciu. No i juz sama trzyma sobie butle, wiec sprawe mam prawie calkowicie z glowy :-)

Wieczorem zasypia szybciutko, szczegolnie jak caly dzien jest na powietrzu.

moja przespała cała noc:-):-):-) nie wiem czy to wynik emocji czy juz tak zostanie ale ciesze sie baaardzo:tak:
i chyba zakupie śpiworek ten z reala bo 15 zł można wydac jak się nie sprawdzi a dzisiaj mała tak sie rozkopywała ze nóżki miała lodowate:no:

reklama
moja Alka wczoraj ze 3 razy wyrzucała smoczka z łóżeczka przy zasypianiu, w końcu stwierdziłam, że chyba go nie chce:tak: no i poszła spać bez smoka:-p

Do góry