reklama
pati80
MAMA SIERPIEN'06 MISI
Dzis godzine usypialam masakra te zeby ojjjjjj nienawidze wieczora bo wiem ,ze bedzie walczyc czasem tak ladnie zasnie az jestem dumna a czasem rycze ze zlosci koszmar jakis niech juz wyjda te gnoje:-(i dadza spokoj mojej malej bo cierpi jutro czopiki daje nie wiecie czy te homeopatyczne Viburcol sa ok???????
Pati z tego co kojarze to dziewczyny polecały Viburcol , wiec może warto spróbowac, dużo siły życzę malutkiej i Tobie
Ewa- odkąd odstawiłam mała nie daje jej nic w nocy bo nie mam takiej mozliwiści
jedyne na co może liczyć to herbatka , może spróbuj jak dziewczyny radza wode albo przemęcz ja bez mleka i spróbuj ululac bez mleka- dzieciaczki z ząbkami w nocy jesć nie powinny tak mówiła mi lekarka bo mleko bardzo fermentuje i moze sie to skończyc popsutymi ząbkami

Ewa- odkąd odstawiłam mała nie daje jej nic w nocy bo nie mam takiej mozliwiści

jedyne na co może liczyć to herbatka , może spróbuj jak dziewczyny radza wode albo przemęcz ja bez mleka i spróbuj ululac bez mleka- dzieciaczki z ząbkami w nocy jesć nie powinny tak mówiła mi lekarka bo mleko bardzo fermentuje i moze sie to skończyc popsutymi ząbkami
Ewus- u nas dawno juz sie nie karmimy, ostatni posilek to kaszka z lyzeczki (mala miseczka ) o 20.00 a potem dopiero o 7.30 rano sniadanie, kanapka i jogurcik.
Moze mala sobie chce pocycac , wiesz w zastepstwie za cycusia , a uspokajnaie i tulenie nic nie daje ??? Na twoim miejscu zamiast mleka dawalabym wode ...wkoncu mala sie odzwyczai zobaczysz...duzo sily i spokoju
Pati- Viburcol jest bardzo dobry i bezpieczny...mozesz smialo sprobowac...szkoda , ze tu go nie ma .
Poniewaz u nas pogoda jest do dupy, leje i jest zimno, wczoraj bylo 15 stopni , mala spi w spiworku zimowym i bodziaku. Jest jej cieplutko i wygodnie .
Jak byly u nas upaly to wszyscy spalismy przy otwartych oknach .
Moze mala sobie chce pocycac , wiesz w zastepstwie za cycusia , a uspokajnaie i tulenie nic nie daje ??? Na twoim miejscu zamiast mleka dawalabym wode ...wkoncu mala sie odzwyczai zobaczysz...duzo sily i spokoju
Pati- Viburcol jest bardzo dobry i bezpieczny...mozesz smialo sprobowac...szkoda , ze tu go nie ma .
Poniewaz u nas pogoda jest do dupy, leje i jest zimno, wczoraj bylo 15 stopni , mala spi w spiworku zimowym i bodziaku. Jest jej cieplutko i wygodnie .
aga31
Sierpniowa mama'06 Fan(ka)
silunia nie ma u was viburcolu? a patrzyłas na stronie producenta?moze jest po inna nazwą?Ewus- u nas dawno juz sie nie karmimy, ostatni posilek to kaszka z lyzeczki (mala miseczka ) o 20.00 a potem dopiero o 7.30 rano sniadanie, kanapka i jogurcik.
a u nas mała idzie spać ok. 22.30 pobutka ok. 2 i ostatnio najczesciej spi potem z nami do rana tj. 8.30 co do usypiania to zazwyczaj mamy odmienne zdania ja uwazam ze powinna juz spac a ona ze wrecz przeciwnie i trwa to ok. godz.
sandra1982
Sierpniowa mama'06 Fan(ka)
Viburcol jest rzeczywiscie niezly
Tez polecam!
U nas nie ma wiekszych problemow ze snem. Na szczescie ;-) Przez zeby spi troszke niespokojnie i sie budzi nad ranem na mleczko, ale zasypia zaraz po wypiciu. No i juz sama trzyma sobie butle, wiec sprawe mam prawie calkowicie z glowy :-)
Wieczorem zasypia szybciutko, szczegolnie jak caly dzien jest na powietrzu.

U nas nie ma wiekszych problemow ze snem. Na szczescie ;-) Przez zeby spi troszke niespokojnie i sie budzi nad ranem na mleczko, ale zasypia zaraz po wypiciu. No i juz sama trzyma sobie butle, wiec sprawe mam prawie calkowicie z glowy :-)
Wieczorem zasypia szybciutko, szczegolnie jak caly dzien jest na powietrzu.
moja przespała cała noc:-):-):-) nie wiem czy to wynik emocji czy juz tak zostanie ale ciesze sie baaardzo
i chyba zakupie śpiworek ten z reala bo 15 zł można wydac jak się nie sprawdzi a dzisiaj mała tak sie rozkopywała ze nóżki miała lodowate

i chyba zakupie śpiworek ten z reala bo 15 zł można wydac jak się nie sprawdzi a dzisiaj mała tak sie rozkopywała ze nóżki miała lodowate

reklama