reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Jak U Was Ze Snem Maluszka?

moja po wczorajszej imprezie cieła komara do 9.30:szok: nie wiem czy to efekt emocji czy upojenia alkoholowo-tortowego:confused2:

my mamy przesrane z usypianiem w dzień, ledwo żywa ale nie uśnie, wiec 30minut krzyku bo przytulam (prawie na siłę)ja w łóżku i w końcu pada:no:

reklama
Dzisiaj byl absolutny spokoj, wyspalismy sie wszyscy chociaz tatus w drugim pokoju, ale za to mala cala noc ze mna spala - moze teraz z dnia na dzien bede ja po prostu troszke pozniej przenosic. Zastanawiam sie tez, czy nie jest jej troszke za twardo, boja mam taka fajna podusie z pierza - miekka ale plaska i uwielbiam ja bo tak fajnie sie w nia czlowiek wtula - widze, ze moje malenstwo tez tak lubi, moze powinnam jej przelozyc ta poduche do lozia?? Tylko na czym ja bede spac:sorry2:

Karoo, bardzo sie ciesze, ze w koncu udalo sie Wam wyspac, chociaz kosztem tego, ze nie mozecie z mezulkiem nacieszyc sie w nocy soba :-)
Co do poduszek to Sara tez sie lubi wtulic w moja, ale ja sie cholera boje, zeby sie nie przydusila :baffled: i jak ze mna spi to sprawdzam co chwile czy oddycha, bo ona spi caly czas juz na brzuchu z rekami wlozonymi pod poduszke (dokladnie tak jak ja :-) ) W lozeczku tez tak spi, ale jej poduszka jest ultracienka, wiec nie mam tych obaw.
A moze Jagodzianka po prostu chce Cie czuc blisko siebie, a poduszka pachnie Toba...dlatego tak sie w nia wtula...

u nas 4 dni mała zasypiła ok. 9.30 :szok::szok: i spała do rana a wczoraj jak tylko przyszłysmy do pokoju po kapieli to dostała takiej histerii ze nie szło jej uspokoic dopiero wspólnymi siłami z M. doszlismy z nia do porozumienia mam nadzije ze dzisiaj będzie spokojniej bo jestem z Żaba sama

kurcze moja mała dziś chyba miała straszne sny:no:śpi z nami nadal z nami, zauwazyłam że jak się w nocy przebudzi to przytuli się do mnie albo do K. i zaśnie a w łóżeczku by była awantura:baffled: a w nocy, bardzo się rzucała i nagle przez sen zaczeła mamrotac mamamamama i tak rozpaczliwie ze miałam ja obudzic ale przytuliłam ja a ta jak się nie przyssała to szok i po chwili spała juz spokojnie... czy moga mieć dzieci straszne sny?? przecież w ciągu dnia nic złego się jej nie dzieje aby odreagowywała to w nocy:confused:

Mada, u nas jest podobnie. Znowu ma gorsze noce i biore ja w nocy do siebie, to sie wtula i zasypia, ale i tak co jakis czas sie rozbudza i zaczyna jeczec albo plakac :baffled: Nie wiem skad sie to bierze...I w ogole zauwazylam jeszcze jedna rzecz, ktora mnie bardzo niepokoi - Sarze zdarza sie jak tam niespokojnie spi oddychac jakby miala taka "wewnetrzna" czkawke, nie potrafie tego opisac, cos takiego jak dziecko placze dlugo i sie zapowietrzy, wiecie o co mi chodzi? Co to moze byc? :confused:

I w ogole zauwazylam jeszcze jedna rzecz, ktora mnie bardzo niepokoi - Sarze zdarza sie jak tam niespokojnie spi oddychac jakby miala taka "wewnetrzna" czkawke, nie potrafie tego opisac, cos takiego jak dziecko placze dlugo i sie zapowietrzy, wiecie o co mi chodzi? Co to moze byc? :confused:

sandra - ja niestety nia mam pojęcia, czym to może być spowodowane... może inne dziewczyny będą w stanie ci coś podpowiedzieć... a od dawna sarka tak ma???

mada- leika kiedyś pisała,że w nocy umysł dziecka bardzo intensywnie pracuje, przetwarzając doświadczenia i emocje z poprzedniego dnia... może dlatego ami tak niespokojnie spała... mojej julce tez czasem się to zdarza

reklama
sandra - ja niestety nia mam pojęcia, czym to może być spowodowane... może inne dziewczyny będą w stanie ci coś podpowiedzieć... a od dawna sarka tak ma???
Nie wiem dokladnie od kiedy, ale zdarzylo sie jej to do tej pory z 3-4 razy. Szczegolnie po tym jak plakala przed zasnieciem, wiec wydaje mi sie, ze moze to byc spowodowane jakims takim zapowietrzeniem sie czy cos ... Nie mam pojecia...

Do góry