Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Raczej po tym drugim ;-) Ciekawe czy miala kacyka ;-)moja po wczorajszej imprezie cieła komara do 9.30nie wiem czy to efekt emocji czy upojenia alkoholowo-tortowego
![]()

i jak ze mna spi to sprawdzam co chwile czy oddycha, bo ona spi caly czas juz na brzuchu z rekami wlozonymi pod poduszke (dokladnie tak jak ja :-) ) W lozeczku tez tak spi, ale jej poduszka jest ultracienka, wiec nie mam tych obaw. 
i spała do rana a wczoraj jak tylko przyszłysmy do pokoju po kapieli to dostała takiej histerii ze nie szło jej uspokoic dopiero wspólnymi siłami z M. doszlismy z nia do porozumienia mam nadzije ze dzisiaj będzie spokojniej bo jestem z Żaba sama
śpi z nami nadal z nami, zauwazyłam że jak się w nocy przebudzi to przytuli się do mnie albo do K. i zaśnie a w łóżeczku by była awantura
a w nocy, bardzo się rzucała i nagle przez sen zaczeła mamrotac mamamamama i tak rozpaczliwie ze miałam ja obudzic ale przytuliłam ja a ta jak się nie przyssała to szok i po chwili spała juz spokojnie... czy moga mieć dzieci straszne sny?? przecież w ciągu dnia nic złego się jej nie dzieje aby odreagowywała to w nocy
Nie wiem skad sie to bierze...I w ogole zauwazylam jeszcze jedna rzecz, ktora mnie bardzo niepokoi - Sarze zdarza sie jak tam niespokojnie spi oddychac jakby miala taka "wewnetrzna" czkawke, nie potrafie tego opisac, cos takiego jak dziecko placze dlugo i sie zapowietrzy, wiecie o co mi chodzi? Co to moze byc? 
I w ogole zauwazylam jeszcze jedna rzecz, ktora mnie bardzo niepokoi - Sarze zdarza sie jak tam niespokojnie spi oddychac jakby miala taka "wewnetrzna" czkawke, nie potrafie tego opisac, cos takiego jak dziecko placze dlugo i sie zapowietrzy, wiecie o co mi chodzi? Co to moze byc?![]()
Nie wiem dokladnie od kiedy, ale zdarzylo sie jej to do tej pory z 3-4 razy. Szczegolnie po tym jak plakala przed zasnieciem, wiec wydaje mi sie, ze moze to byc spowodowane jakims takim zapowietrzeniem sie czy cos ... Nie mam pojecia...sandra - ja niestety nia mam pojęcia, czym to może być spowodowane... może inne dziewczyny będą w stanie ci coś podpowiedzieć... a od dawna sarka tak ma???