dziunka24
Mama J&J
To już nie mogąc tego czytać więcej zalecam zapoznanie się ze stroną przytul mnie mamo - Rodzicielstwo Bliskości
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
To już nie mogąc tego czytać więcej zalecam zapoznanie się ze stroną przytul mnie mamo - Rodzicielstwo Bliskości
Magda, mój Oliwier zawsze od małego był usypiany na moich rękach, spał w swoim lub moim łóżku, częśćiej w moim, od 4 do 6 msc sam zasypiał w kołysce, w dzien w nocy bez różnicy - byłam w szoku, potem po 6 znowu na rękach, ok 7 przez pół msc w łóżeczku sam a teraz znowu na rękach. W metodach książkowych piszą ze dziecko trzeba nauczyć samodzielnego zasypiania, mój się nauczył sam i potrafił a mu się coś odwidziało, z tym, że ja już nie próbuję żadnych metod, za miękka jestem itd, za szybko się poddaję itd, pierwszy płacz ja już biorę na ręce. Teraz wieczorem zasypiamy na moim łóżku, mały się kokosi aż padnie. Nie wiem jakby miał zasypiać w swoim łóżeczku....on by fikał do upadłego. Ostatnio się zawzięłam i siedział przy zgaszonym swietle myślalam ze uśnie w koncu się rozpłakał ja pędziłam aż klapki pogubiłam z mężem jak tylko go wzięłam na ręce padł na moim ramieniu na pionowo. Pewnie gdybym się zawzięła itd udałoby się ponieważ mały nie jest problemowym dzieckiem.
Ja mam te wszystkie książki, i w wersji papierowej i na pdf ale zajrzeć mi sie do nich nie chce ;/
A Ty jak nauczyłaś dziecko zasypiać samo?
z reszta widzicie zdjecia na nk
oj...Magda zaraz zostaniesz zakrzyczana za te nauki..;/![]()
Skąd ja to znam, ja często spię na podłodze mimo, ze mały w łóżeczku bo mi łóżko skrzypiRozkładana sofa za tyle pieniędzy
![]()