na pewno uleńka ma krzywą podłogęhahahahalepiej sie zastanów dlaczego skrzypi a nie zwalaj na jakosc łóżka
![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
na pewno uleńka ma krzywą podłogęhahahahalepiej sie zastanów dlaczego skrzypi a nie zwalaj na jakosc łóżka
![]()
magda wydaje mi się że twoja mała się przyzwyczaiła do słodkiego w nocy (chyba że kompociki są takie "rzadsze")
Rano ci nie je bo jesli co 2 godziny dostaje picie to z pewnością nie chce jeść. Moja jak o 4 rano dostaje cyca to najwcześniej później je ok 8. Nie chce ci radzić bo nie mam takiej sytuacji ale ja bym spróbowała jej podawać bardzo rozcieńczoną herbatkę. Ja tak robiłam że zaczęłam dawać coraz mniej herbatki do wody i teraz na 125ml wody daje dostłownie 10 ziarenek herbaty (nie więcej) i mała pije, więc może zacznij od robienia mniej słodkich aż wkońcu dojdziesz do samej wody i wtedy nie będzie tyle piła.
I zrób badania na cukrzyce (to ważne)
Gratuluje samodzielnego zasypiania, ja wymiękam po 30 minutach marudzenia, czekam do pierwszego płaczu i usypiam inaczej.