Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
jak u nas? sama nie wiem ...Kasia a jak tam u Was ze spaniem? U mnie dzis standard... '

jak u nas? sama nie wiem ...
na noc maz ma przykazanie wsadzic w syna conajmniej 200 kaszy na gesto łyzkaale mowi ze roznie je od 180 do 120
budzi sie w nocy raz i odrazu butle z grzejnika daje wezmie mare łyków i płacze chwwile i pozniej wierci sie nie wiem czy temu ze spac czy temu ze mu ciasno bo biore do siebei i spi do ok.7 gdzie dostaje mleko i czasem spi dalej a czasem wstaje juz widze poprawe napewno co do picia to daje mu 200ml i 1 miarka herbaty granulowanej ;P wiem wiem i tak pewnie nie czuc haha
ale sumienie mnie nie gryzie ze nie daje mu samej wody
![]()
on usypia sam w lozeczku :d jednak jak w nocy wstanie i dam pic i odloze to on wstaje i krzyczy a jak wezme do siebie na poduche popije i zasypia ;P mam nadzieje ze jak całkiem oduczy sie jesc i nie bedzie sie budzil to bedzie zostawał na cala noc u siebie w lozkuKasiula a on spi w łóżeczku?? W nocy go przekladasz do siebie??
no i stalo sie:/ ignas opuscil poranne spanie, od 6 nie spi:/ cholerka
pathanka szok. Antek miał czas , że o 6 wstawał i dla mnie to był środek nocy- do śpiochó nie należe