reklama
Witam! 
MaMalgosia podobno oczka zmieniają kolor do 6 m-ca, wtedy już się "ustala" prawidłowy kolor
Moja Mała zaraz po urodzeniu miała ciemny granat, teraz (2 m-ce) wyjaśniały i są jasne niebieskie. Ciekawe jak będzie później ;D
Pozdrowionka
Monia
MaMalgosia podobno oczka zmieniają kolor do 6 m-ca, wtedy już się "ustala" prawidłowy kolor
Moja Mała zaraz po urodzeniu miała ciemny granat, teraz (2 m-ce) wyjaśniały i są jasne niebieskie. Ciekawe jak będzie później ;D
Pozdrowionka
Monia
K
kasiula matula
Gość
Emilka ma ciemnoniebieskie ciekawe czy jej sie jeszcze zmienią
kanoot
STYCZNIOWA MAMA '06
moja niunia urodzila sie jakto zwykle bywa z takimi granatowymi,az prawie czarymi,okolo 2 miesiaca juz miala takie blekitne,okolo 4 miesiaca zrobily sie szare a teraz w prawie 5 miesiacy sa znowu blekitne,z dnia na dzien jasniejsze.tez jestem ciekawa czy sie jeszcze zmienia bo ja jak i tata Mileny mamy brazowe.
aqua1-23
Mama Marcowa 06` Wrześniowe mamy'08
u nas tak samo ja i mąż mamy brązowe oczy a Kuba jasno szare i nic nie zapowiada się na zmiane . Ciekawe 
anaconda27
styczniówka2006
U Majki na początku były granatowe oczka, a teraz robią się szare, chciałabym żeby miała po mnie oczka brązowe ;D
nikita000
AGATKA
Klaudia mial ciemne granatowe
tata ma niebieskie ale b. jasne
ja mam zielone
a Klaudia ma teraz niebieskie ciemniejsze niz tata ale jasniejsze niz jak sie uridzila
tata ma niebieskie ale b. jasne
ja mam zielone
a Klaudia ma teraz niebieskie ciemniejsze niz tata ale jasniejsze niz jak sie uridzila
jaszczurka
Fanka BB :)
Juleczek jak sie urodził to miał ciemny granat
ja natomiast mam piwne a jego tata zielone
A terza mojemu symnkowi robia sie piwne po mamusi
ja natomiast mam piwne a jego tata zielone
A terza mojemu symnkowi robia sie piwne po mamusi
reklama
Podziel się: