rozalka
Lutówkowo-sierpniowa mama
Zooper ma fajna dużą budkę,ale nie miałam okazji go przetestować.\\
I my chyba wlasnie zdecydujemy sie na Zoopera. Jeszcze tylko musimy go na zywca obejrzec.
Joasiek jakie głębokie jest siedzisko w Waszym wózio?

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Zooper ma fajna dużą budkę,ale nie miałam okazji go przetestować.\\
I my chyba wlasnie zdecydujemy sie na Zoopera. Jeszcze tylko musimy go na zywca obejrzec.

Joasiek jakie głębokie jest siedzisko w Waszym wózio?![]()

jak sie mierzy głebokosc siedziska?

normalnie przyłozyłam - od krawędzi do zagięcia z oparciem 
sory ale ja dzis normalnie ciezko trybieYyy... najlepiej centymetremnormalnie przyłozyłam - od krawędzi do zagięcia z oparciem
![]()
:-
Dziękuje kochana,o to właśnie mi chodziło.Dla mnie wielkość siedzisk w wózkach jest dość ważna,a często tych wymiarów w sklepach i na allegro nie podają.rozalka siedzisko w naszym wóziu jest głębokie na 23cm jak się opuści część pod łydkami, a jak się wyprostuje (np. do spania) to ma 35cm. Zapomniałam tylko szerokość zmierzyć, ale chyba jest dość szerokie.... Oparcie wysokie na 48cm.

Dzięki.Najbardziej to mąż mi marudzi,jak w jakimś wózku jest zbyt płytkie siedzisko,twierdzi,ze Kubulowi nie będzie wygodnie.Nie ma sprawyJak nie zapomnę, to w domku jeszcze dopiszę jaka jest szerokość siedziska (coś kiepsko u mnie z pamięcią ostatnio
), najwyżej mi przypomnisz ;-)

bo nie mam wozka