• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Jaki wózek dla naszego skarba

reklama
No własnie ja zastanawiałam sie nad spacerówką chyba z miesiąc albo i lepiej
jednak po długich rozmyślaniach konsultacjach zdecydowałm się i teraz czekamy zobaczymy w praktyce czy dobry wybór i napewno napiszemy
pozdrawiamy

No i znów oglądaliśmy wózki.Tym razem wybrałam sie do punktu CHICCO wCH Osowa.No i mogłam obejrzeć Multiway w końcu.
Naszą uwagę,a szczególnie męża przykuł też Chicco Simplicity
WÓZEK SPACEROWY CHICCO SIMPLICITY ORGINalny (312257487) - Aukcje internetowe Allegro
w realu wygląda o niebo lepiej i super sie prowadzi,lekki,zwrotny,poręczny do wnoszenia.Mężowi bardzo sie podobał,bo miał głębsze siedzisko od Multiway-a.Jedyny minus,to brak regulacji podnóżka.
A Multiway z kolei(cięższy),ale też super.Budka spora(na zdjęciu mała sie wydaje),dość zwrotny i węższy od ct04.Kurcze juz sama nie wiem.
Liteway dopiere w maju będzie,a w ciemno chyba nie chce kupować.
Jak głębokie macie siedzisko w Chiccoct04,bo multiway ma takie samo,a nie mopgę znależć?

Nie zazdroszczę wyborów wózkowych... nawet nie wiedziałam, że Chicco ma tyle modeli wózków! :szok:
Ja wiem tyle, że gdybym miała teraz kupic drugi wózek, bo nasz np. by nam ukradli (tfu tfu!), to bez zastanowienia wybrałabym ten sam który mam i nawet nie ogladałabym już innych żeby sobie w głowie nie mieszać, jestem z naszego Zoopera mega zadowolona, Milenka też go lubi :tak::happy2:

reklama
Nie zazdroszczę wyborów wózkowych... nawet nie wiedziałam, że Chicco ma tyle modeli wózków! :szok:
Ja wiem tyle, że gdybym miała teraz kupic drugi wózek, bo nasz np. by nam ukradli (tfu tfu!), to bez zastanowienia wybrałabym ten sam który mam i nawet nie ogladałabym już innych żeby sobie w głowie nie mieszać, jestem z naszego Zoopera mega zadowolona, Milenka też go lubi :tak::happy2:
\\

I my chyba wlasnie zdecydujemy sie na Zoopera. Jeszcze tylko musimy go na zywca obejrzec.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry