Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Odpisali mi ze sklepu 90 n :Lite Way ChiccoNo własnie to czytałam ale na aukcjach na allegro nie ma nic takiego i sie właśnie zastanawiam
dzięki
Niezły, choć nadal uważam, że parasolka z pojedynczym kółkiem z przodu jest bardziej zwrotna i zdecydowanie lepiej się prowadzi.
wozek moj ma podwojne kolka z przodu i jest bardzo zwrotny i nie narzekam na prowadzenie go....
Bo ja porównywałam...
Więc moze nuska trafiłaś na taki super egzemplarz.A o mutsy słyszałam tez same superlatywy.Jestem tego damego zdania mam parasolke z podwojnymi kolami i wozek dla Jenni spacerowy z pojedynczymi i wybieram ten z pojedynczymi po pierwsze lekko jedzie , nie odskakuje po najechaniu na kamyki, lepiej skreca i wszystko robie jedna reka co niepotrafie tego zrobic w parasolce z podwojnymi kolkami bo wtedy jade jak pijanaNiezły, choć nadal uważam, że parasolka z pojedynczym kółkiem z przodu jest bardziej zwrotna i zdecydowanie lepiej się prowadzi.