reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Jaki wózek dla naszego skarba

My mamy ACTIVE Baby Design i szerokość jest tez 23cm, mimo, na allegro podają 22, ale to zależy jak sie zmierzy...

ogólnie jestem zadowolona z wózka, bardzo dobrze sie prowadzi, ale kółka musiałam nasmarować.. barierka szybko sie demontuje, oparcie super sie rozkłada...Filip też go lubi..jedyna wada to w sumie małą budka, ale na to nie zwracałam uwagi i teraz mam...:baffled::baffled: ale jak jest zimniej to Fili w x-landerze jeździ..co mało miejsce tylko raz, bo dopiero od tyg na dwór wychodzimy..

reklama
bardzo podobny do mojej inglesiny NOWY Wózek Inglesina Trip kolekcja 2007r. (318089653) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy ja mam taki i jest lekki naprawde tylko zdecydowanie komfot jazdy lepszy jak kola sa pompowane

kochane czy uzywacie jeszcze w wozkach śpiorków???nie wiem czy szymciowi nie bedzie za ciepło w takiej owczej wełnie jak w koncu wyjdziemy na spacerek
A ja przymierzałam Kubę do tej Inglessiny i mi sie podobał.
Pompowane koła super,ale ciężkie.Czy w ogóle są parasolki z pompowanymi kołami,nie sądze?Ale może sie myle.
A śpiworka to juz dawno nie używam,tylko pokrowiec na nóżki,taki cienki.(I też nie zawsze)

no ja bym tej inglesinie dała 4 bo są spacerówki i na 5 ale dużo droższe
jesli chodzi o wage to mega plus o prowadzenie tez super rozkładanie skłądanie ok ale wykończenie średnie zadne zachwyty folia ochronna to jakas pomyłka ( przynajmniej w moim wypadku) do dzis nie wiem jak ja zamocowac by nic nie wiało a mamy tem wozek juz od października tamtego roku- to nasz dyzurny zawsze jest w bagażniku. :szok::szok:chyba malo kumata jestem albo naprawde jakas tandeta z ta folia.

Ja śpiworka nie używam już, wg mnie jest za ciepło. Zresztą Oli wychodzi z wózka na każdym spacerze i chodzi sobie, a do śpiworka z brudnymi butami to tak jakoś nie bardzo pchać dzieciaka :baffled: Używam osłonki na nóżki, którą kupiłam w lumpiku za 3 zł :-D i koca, jak jest wietrznie.

My tez bez spiworka:-).Przy pierwszym dziecku czlowiek sie wszystkiego uczy :-D i pamietam jak dzis jak ubralam Bartusia w Kombinezon i spwor przy 15 stopniach.:-DSpoCil sie straszliwie biedak:baffled::baffled::baffled:.

reklama
My też bez śpiworka jeździmy :tak:
rozalka ten Titanum jest super, ma wszystko czego potrzeba do szczęścia i ma swietną kolorystykę. Podoba mi się zwłaszcza ten czarny i khaki :tak:
A co do szerokości naszego siedziska, to wyszło mi 34cm.

Do góry