reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Jaki wózek, łóżeczko i inne akcesoria wybrac?

Mi tylko w nim waga bardzo przeszkadza a tak to dla mnie jest oki
A co do fotelika to mi nie potrzebny bo auta nie mam.
W moim miescie jest teki wózek jeden bo jest to bardzo małe miasteczko.
I ne potrzebuje kalich kolwiek wymysłow jakis dzwadeł.
Po co mi to. Zazwyczaj jak cos kupie to pozniej załuje i tak bedze z wózkiem  ;D ;D ;D
i bede klac  HI HI HI HI HI  8)

reklama
Ja jestem na etapie zapoznawania sie z wozkami i wynalazlam swietna strone na necie
http://www.twoleftfeet.co.uk/ a tam moje faworyty to chicco cortina 3in1 oraz bebecar wiele modeli, a jeszcze mi sie podoba wlsnie implast driver 4XL i jak najbardziej z gondola plus spacerowka i oczywiscie stelaz dostosowany do fotelika:) a kolorki ?sie zobaczy. no mam nadzieje ze cos znajdziemy, ale w sumie mamy jeszcze sporo czasu:)

Tamarunia ja chcialam ten Implast ale slyszalam tez zle opienie o osi ze kola sie rozjerzdzaja itd...tak wiec sobie podarowalam....

jaszczurka - ja też chcę kupić tako voyager - mi się podobają odcienie - niebieski z dodatkiem pomarańczu. Super te wózki poruszają się i telepią wózeczkiem - bardzo doelikatnie

O.. właśnie taki mi się podoba.
W rzeczywistości kolorki ma dużo fajniejsze
image0382oo.jpg

faktycznie kolory ma sliczne, a sluchajcie bo ja chce wozek z gondola kupic, ze wzgledu na :
1. bardzo mi sie podobaja ze wzgledu na trdaycyjny ksztalt(lubie polacznie nowoczesnosci z tardycja, a teraz te wozki wlasnie takie sa)
2. Urodze w lato, wiec czeste spacery beda, a dzieciaczek ma prawo do wygody(oczywiscie, wozki niegondolkowe tez moga byc wygodne, ale jakos mam takie wyobrazenie,z e gondola jest wygodna)
3. MAm wyobrazenie, ze dzieciaczka latwo jest w wozku z gondola zakolysac(tak robilismy z bratem)
4. Mozna kupic stelaz+gondol+spacerowka+fotelik samochodowy z mozliwoscia zamontowania na tymze stelazu, wiec nie bedzie problemu z tym ze jest ona niepraktyczna
5. Mysle, ze skoro, z pomoca Boga, chcemy miec wiecej niz jednego niedzwiadka(fasolke) to warto kupic wszystko od gondoli po fotelik, zawsze sie moze przydac wszystko,a jak nie kupie to bedse wkurzona , ze nie kupilam i bede pluc sobie w brode za to.
No i to wsio:)

no to jeszcze raz ja. wczoraj sie scielam z jednym kolega na temat wozkow, tzn on uwaza ze jest gondola niepotrzebna, no i ja uwazam ze oki jak mu niepotzrebna to niech nie kupuje(jego zona ma termin na 11maja ja na 12 maja)aleon zaczal przekonywac mne ze juz lepiej kupic takikoszyk wiklinowy zamiast wozka z gondola, ze taki wozek za drogi i w ogole, no myslalam ze zaraz za drzwi go wykopie. jak ja sie zdenerwowalam, a w koncu on wstal i wyszedl, bo ja powiedzialam ze to moja sprawa co mam kupic. on tez sie zdenerwowal. Kurcze, smaic mi sie teraz z tego chce, tym barzdiej ze maz potem sie smial ze mnie i z niego ze my sie tak nie lubimy ze z byle pretekstu potrafimy durne dyskusje toczyc. I wiecie co?moj maz AlhamduliAllah(przepraszam, tzn dzieki Bogu) jest najlepszym mezem na swiecie, pzytulil mnie i powiedzial ze my kupimy dla fasoli najlepsze rzeczy jakie nam sie podobaja a nie takie jak chce ten facet(a ten facet to najlepszy przyjaciel meza , jak brat:)
ale sie rozpisalam:):):) ;D :D :laugh:
smieje sie juz z tego:)

Fajni są ci nasi mężowi podczas ciąży. :laugh:
U mnie kolega z pracy próbuje mi wciśnąć wózek po swoim dziecku. Cena śmieszna bo 250 zł.
Tylko my chcemy nowy i taki jak nam się podoba.
Mój mąż powiedział jemu, iż na pewno chcemy kupić droższy ale taki jaki nam się podoba.
Na razie kolega dał mi spokój -no może raz na tydzień się przypomina ;D

Witajcie! mam pytanie szukamy wozka tylko głebokiego wszedzie gdzie czytam to same wielofunkcyjne (praktyczniejsze i w sumie taniej wychodzi ale my takiego nie potrzebujemy) czy ktoras z Was moze mi polecic jakis fajny wozek tylko głeboki? Będe wdzięczna za jakieś informacje.

reklama
Szukam wózka wielofunkcyjnego, niezbyt drogiego, ale przede wszystkim lekkiego. Mieszkam na 4 piętrze (bez windy) i muszę się liczyć z wnoszeniem wózka na górę. Może wiecie, jaki by mi odpowiadał? :-)

Do góry