reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Jaki wózek, łóżeczko i inne akcesoria wybrac?

http://www.ebay.pl/listResults?brow...Id=2984&SearchWorldWide=1&SubmitSearch=Szukaj

tutaj trzeba poszukac!!ale jest masa super wozkow!i to naprawde tanio mimo iz czesto trzeba jeszcze licytowac:)
tak samo na niemieckim ebay...moja ciocia pracuje w niemczech i tam kupila za 250 zl wozek jaki tu by kupila za ponad 1 tys!!
wiecie ja sie coraz bardziej decyduje na tego Tako chyba....bo wcale nie jest to az takie super fotelik doczepiany bo dzieciatko i tak sie ponoc budzi jaks ie przeklada:(sama nie wiem...a i mnie szkoda 2 tys bo nawet tylko nie mam:(:(
Aha ja tez kiedys marzylam o skretnej osi ale jak rozmawialam w sklepie to nam mowili ze to sie nie oplaca(zalezy gdzie sie mieszka) my mamy blisko gor itd wiec czesciej tam bysmy jezdzili a wtedy takie cos sie nie nadaje!bo to sie super prowadzi tylko po prostej nawierzchni...a u mnie jest masakra...
co do Implsta to on ma blokade cos ci sie chyba pomylilo:)

reklama
Lilith - ja też chciałam Taco Voyager - ale podłamałam się jego wagą ( 21 - 25kg) - zależy na jakiej stronie. Ja mam do windy półpiętro - 10 schodków i nie wyobrażam sobi tachać 25 kg + dziecko - to jest razem 30 kg - ciut dużo ( ale wózek super :()
Ostatnio rozglądałm się za wózkiem babyactive-Kiddy
waga około 10- 15 kg i cena do 800 zł
www.babyactive.com.pl

Mi też - oglądałam go w sklepie - super :laugh: - i co ważne nosidło ma twardą podstawę - więc można spokojnie użyć na początek - Zwróćcie uwagę na to - jak nie kupujecie gondoli - bo nie które wózki nie mają usztywnienia.
Jak kupię ten wózek - to wózek + fotelik do samochodu ( kupiłam za 130 zł) - to daje mi 930 zł - jest to kwota niższa niż jak się kupuje w komplecie. :D
A dzidzi i tak nie będę woziła po ulicy w foteliku samochodowym ( moim zdaniem jest zbyt wygiety na cały dzień jeżdżenia)

Ja osobiście bardziej gustuję we wózkach z gondolą a nie nosidłem. Jak dla mnie są one praktyczniejsze, tym bardziej że dzidziuś urodzi się na wiosnę więc przejeździ w niej całą wiosnę i lato. Dla mnie plusem jest też to że gondola jest wyżej, ja jestem dosyć wysoka i to ciągłe schylanie się do wózka z nosidłem-już widzę te bóle kręgosłupa. Wydaje mi się że te nosidła są praktyczniejsze jak dziecko rodzi się na jesień, zimę kiedy jest w nim zapinane, ale oczywiście to kwestia gustu.

a my zdecydowaliśmy się na tako. Na szczęście nie mamy do pokonania góry schodów, także waga nas nie przeraża. Czy będzie to natalia czy voyager zależne to będzie od finansów

reklama
a ktory jest drozszy?tanszy?wizualnie pierwszy jest ladniejszy.ale wyglad nie jest tak wazny jak fuznkcjonalnosc, a o tym wozku nie wiem nic, wiec sie wypowiadam jako os postronna :D

Do góry