reklama
My ostatnio krążymy po sklepach z wózeczkami żeby zrobić rozeznanie i jak narazie na dzień dzisiejszy doszłam do pewnych wniosków: xlander'a który mi się w necie podobał na pewno nie kupię bo choć godndolka jest fajna to np spacerówka jak dla mnie kiepska, pierwsze co mi się rzuciło w oczy to te ochydne spawy z przodu wózka i brak podnóżka. Z kolei wersja z podnóżkiem i regul. oparciem nie podoba mi się rama.
Jest pełno firmowych extra wózków ale niestety za ponad 2 tys. a z doświadczenia wiem, że z pierwszego wózka długo nie korzystałam, za to w pełni z normalnej spacerówki kupionej w nast. kolejności.
Biorąc pod uwagę cenę, wygląd, jakość stawiam w dalszym ciągu na Deltima, wizualnie na pewno focus jest lepszy, ale premier też jest ok tylko że taki tradycyjny, za to ma fajne koła i bujanie. Jedyne czego się obawiam w focusie to brak możliwości "poziuziania" wózka, a boję się że ta funkcja w przypadku noworodka może być niezbędna.

Jest pełno firmowych extra wózków ale niestety za ponad 2 tys. a z doświadczenia wiem, że z pierwszego wózka długo nie korzystałam, za to w pełni z normalnej spacerówki kupionej w nast. kolejności.
Biorąc pod uwagę cenę, wygląd, jakość stawiam w dalszym ciągu na Deltima, wizualnie na pewno focus jest lepszy, ale premier też jest ok tylko że taki tradycyjny, za to ma fajne koła i bujanie. Jedyne czego się obawiam w focusie to brak możliwości "poziuziania" wózka, a boję się że ta funkcja w przypadku noworodka może być niezbędna.

T
Tamarunia
Gość
kropecka gartuluje zakupu!!!!!mam nadziej,ze my juz tez koncu kupimy!
gunia
MAJOWA MAMA 06` Fan(ka)
Kropecka fajny wózek i jak tanio! Też chcieliśmy taki kupic tylko inny kolor, ale dostaliśmy wózek
, troszkę podniszczony, ale mąż przetrze raczkę papierem ściernym i pomaluje i bedzie ok, kolor stalowo granatowy. Chyba ,ze sie tak wyrażę, bezfirmowy ;D Póżniej kupimy ładną spacerówkę lekką.
no ja wlasnie jesli chodzi o kolory to albo zielony albo wlasnie taki stalowo granatowy. Oczywiscie na punkcie zielonego mam fiola wiec jak tylko go zobaczylam to musialam kupic. Mam tylko nadzieje ze wszystko jest tak jak w opisie czyli bez uszkodzen 
reklama