reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Jaki wózek, łóżeczko i inne akcesoria wybrac?

kropecka jaki ten wozek?? Bo mi znowu ta strona nie wchodzi.... :(
jakiś robak wlazł na kompa i mi blokuje niektóre strony...
Deltima Focusa kupiłaś? Bo z tego co pamiętam to chyba takiego chciałaś?

reklama
kropecka fajny wozek
innym dziewczyna gratuluje zakupow,my czekamy z wozkiem do kwietnia,chos wolala bym wczesniej,ale maz mowi ze nie ma co sie spieszyc

My ostatnio krążymy po sklepach z wózeczkami żeby zrobić rozeznanie i jak narazie na dzień dzisiejszy doszłam do pewnych wniosków: xlander'a który mi się w necie podobał na pewno nie kupię bo choć godndolka jest fajna to np spacerówka jak dla mnie kiepska, pierwsze co mi się rzuciło w oczy to te ochydne spawy z przodu wózka i brak podnóżka. Z kolei wersja z podnóżkiem i regul. oparciem nie podoba mi się rama.
Jest pełno firmowych extra wózków ale niestety za ponad 2 tys. a z doświadczenia wiem, że z pierwszego wózka długo nie korzystałam, za to w pełni z normalnej spacerówki kupionej w nast. kolejności.
Biorąc pod uwagę cenę, wygląd, jakość stawiam w dalszym ciągu na Deltima, wizualnie na pewno focus jest lepszy, ale premier też jest ok tylko że taki tradycyjny, za to ma fajne koła i bujanie. Jedyne czego się obawiam w focusie to brak możliwości "poziuziania" wózka, a boję się że ta funkcja w przypadku noworodka może być niezbędna.

Kropecka fajny wózek i jak tanio! Też chcieliśmy taki kupic tylko inny kolor, ale dostaliśmy wózek :), troszkę podniszczony, ale mąż przetrze raczkę papierem ściernym i pomaluje i bedzie ok, kolor stalowo granatowy. Chyba ,ze sie tak wyrażę, bezfirmowy ;D Póżniej kupimy ładną spacerówkę lekką.

no ja wlasnie jesli chodzi o kolory to albo zielony albo wlasnie taki stalowo granatowy. Oczywiscie na punkcie zielonego mam fiola wiec jak tylko go zobaczylam to musialam kupic. Mam tylko nadzieje ze wszystko jest tak jak w opisie czyli bez uszkodzen :)

Kropecka fajny wózeczek :) nawet niedrogo masz racje kolorek jest fajny i praktyczny. Ja też chciałabym już wózek :)

Mam takie pytanko: czy kupujecie laktator od razu? Czytałam że podobno dobrze już mieć go w szpitalu bo pobudza laktację...
Ja myślę o tym za ok.120 Aventu (dość popularnym na allegro).

reklama
Do góry