reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Jaki wózek, łóżeczko i inne akcesoria wybrac?

reklama
hehe, maxin chcialam napisac dokladnie to samo co Tamarunia, ale skoro byla pierwsza :laugh:
a karuzelka ze sklepu czy z allegro?

chcialabym dostac taka w prezencie. I mate edukacyjna :laugh:

Dziewczyny jesli któras z was kupiowała pościel do wózka to prosze napiszcie mi jakich wymiarow wziełyście kołderkę? I Jaką w ogóle bralyście ta pościel do wózeczka. Ciągle się waham czy kupowac czy nie...

angie, jak pomyjesz i popierzesz wszystko co trzeba to od razu wklejaj fotki :)
posciel do wozka sobie odpuszczam. Przeciez wystarczy rozek, kocyk, podusia, cokolwiek, a na chlodne dni mam taka co dostalam - taki wklad gruby... Wychodze z zalozenia, ze jak poczuje, ze mi tego brakuje to dokupie, a na razie sie wstrzymuje.

ja dzis zaszalałam! nie do wózka ale dwa komplety do łózeczka kupiłam jeden juz wyprasowany wisi i kilka ciuszków. Mąż jak zobaczy ile wszystkiego na jeden dzien to nie wiem czy przezyje ;D ;D

Jeżeli chodzi o karuzelkę to czasami lepiej się poświęcić i kupić z pozytywką, sama znam takie dziecko które przestawało płakać tylko na dźwięk pozytywek  ::) no ale dobre i to.
Ostatnio oglądałam karuzelki (narazie nie kupuję, bo liczę na prezent) i sprzedawczyni odradzała pluszowe (droższe) bo to skupowisko kurzu a dzieci w pewnym wieku wszystko biorą do buzi. Także jeszcze nie wiem, zobaczymy co mała dostanie  :)
Pościel do wózka dostałam w prezencie http://www.allegro.pl/item86299073_hit_sezonu_2005_06_komplet_do_wozka_5_funkcji.html
fajniutkie to jest   :) jest bardzo przyjemne w dotyku i śliczne.

reklama
Do góry