sunshine79
Fanka BB :)
Z imieniem Milla sie nie spotkalam, ale mojego CH kuzynka ma na imie Milly a jej siostra Molly ;-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ja juz imię mam wybrane ale jak sobie poczytuję to przypominają mi się imiona, które podobały mi się na różnych etapach życia - może się komu przyda:
Konstancja
Judyta
Martyna
Nadia
Nikol
a z męskich
Damian i Tobiasz
a propo udziwnień w imieniu z rodzaju dwugłosek albo nieużywanych w Polsce liter - z doświadczenia powiem , że jest to bardzo upierdliwe w życiu - od podstawówki ciągnie się za mną ten banalny dodatek do imienia - "przez fał i dwa te" , a najbardziej wkurza jak baba w jakimś okienku i tak pisze wg swojego uznania ... choć mimo tej niedoskonałości sama zastanawiam się nad kontynuacją tej "rodzinnej tradycji"))
i, że będzie się w ten sposób kojarzyć ludziom, a już na pewno mężczyznom od razu się tak skojarzy:/ no tego jeszcze nie słyszałam
przeraziłam się i zaczęłam od nowa przekopywać internet w poszukiwaniu innego imienia ale to nie takie proste jak od dawna zwracamy się do Naduni po imieniu
dziewczyny, szczerze, czy to imię kojarzy się w ten sposób?