sunshine79
Fanka BB :)
Z imieniem Milla sie nie spotkalam, ale mojego CH kuzynka ma na imie Milly a jej siostra Molly ;-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
ja juz imię mam wybrane ale jak sobie poczytuję to przypominają mi się imiona, które podobały mi się na różnych etapach życia - może się komu przyda:
Konstancja
Judyta
Martyna
Nadia
Nikol
a z męskich
Damian i Tobiasz
a propo udziwnień w imieniu z rodzaju dwugłosek albo nieużywanych w Polsce liter - z doświadczenia powiem , że jest to bardzo upierdliwe w życiu - od podstawówki ciągnie się za mną ten banalny dodatek do imienia - "przez fał i dwa te" , a najbardziej wkurza jak baba w jakimś okienku i tak pisze wg swojego uznania ... choć mimo tej niedoskonałości sama zastanawiam się nad kontynuacją tej "rodzinnej tradycji"))
i, że będzie się w ten sposób kojarzyć ludziom, a już na pewno mężczyznom od razu się tak skojarzy:/ no tego jeszcze nie słyszałam
przeraziłam się i zaczęłam od nowa przekopywać internet w poszukiwaniu innego imienia ale to nie takie proste jak od dawna zwracamy się do Naduni po imieniu
dziewczyny, szczerze, czy to imię kojarzy się w ten sposób?