Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Hmm, może i faktycznie chłopiec jednak. Ginekolog pewien być nie może, nawet jak sie na USG tak dobrze zna - w sensie, jak pępowina zasłania i on "gdyby" CO zasłania na podstawie obrazu...ja powiem tak - przy pierwszym dziecku byliśmy zgodni co do imienia dla chłopca - dla dziewczynki w zasadzie nie mieliśmy - pamiętam nawet jak położne na porodówce chciały odwrócić moja uwagę od bólu i pytały o imię dla dziewczynki a ja na to że będzie Jakub :-)
teraz w drugiej ciąży jesteśmy zgodni co do imienia dla dziewczynki - dla chłopca wybrał nasz Kuba , ale mi się raczej nie podoba - przystałam ,żeby nie wymyslać za dużo
może to intuicja ...więc jak macie dla chłopca to pewnie chłopiec będzie - wszystko jakby nie było okaże się w przyszłym roku...a tak w ogóle to nie trzeba dziecku od razu imienia nadawąć - jeszcze będzie chwila po urodzeniu - najwyżej będzie córką p. "N" ;-)
Hmm, może i faktycznie chłopiec jednak. Ginekolog pewien być nie może, nawet jak sie na USG tak dobrze zna - w sensie, jak pępowina zasłania i on "gdyby" CO zasłania na podstawie obrazu...
Może damy dziecku na imię jak już je zobaczymy
A kiedy trzeba najpóźniej dać? Ostatnio mieliśmy długo przed imiona wybrane.
Hmm, może i faktycznie chłopiec jednak. Ginekolog pewien być nie może, nawet jak sie na USG tak dobrze zna - w sensie, jak pępowina zasłania i on "gdyby" CO zasłania na podstawie obrazu...
Może damy dziecku na imię jak już je zobaczymy![]()