Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
weekend Minol spokojne moj mąż zajmował sie malutka a ja miałam chwile dla siebie a co do kawy to czekam na męża to sie z nim napije pozdrawiam mamuski
A my z teściową nie utrzymujemy kontaktów i wszyscy z tego powodu jesteśmy szczęśliwiMoja teściowa jak przyjechała to postanowiła zrobić nam obiad. Taka była dumna z tego, że go zrobiła, że nie mogła się opanować i powiedziała do mojego męża ''smakuje ci synusiu obiad? To może ja zostanę i będę ci gotowała...'' , a mój mąż na to, że przecież ja gotuje. Teściowa na to, że ja teraz muszę się dzieckiem zająć i przydałaby się nam. Na szczęście pojechała i rzadko nas odwiedza. Teściowa jest dobra, ale tylko na odległość
U nas trochę lepiej, 4 ząbek przebił się przez dziąsło i mała jest spokojniejsza. Nawet ładnie w nocy w łóżeczku spała i nie zrywała się.
Szkoda, że nie mieszkamy bliżej siebie. Mogłybyśmy się napić kawki na świeżym powietrzu.
Pozdrawiam i miłego wieczoru życzę.
A my z teściową nie utrzymujemy kontaktów i wszyscy z tego powodu jesteśmy szczęśliwiserio jak się drze koty,jest się fałszywym i nie kocha własnych dzieci to lepej z takimi ludzmi nie mieć nic wspólnego,
spacer jedynie między kroplami........
Ja czekam na wiosne, nienawidze zimna!