reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Jestem sobie przedszkolaczek, nie grymaszę i nie płaczę :)

reklama
U nas rodzice się zbierają i przy pasowaniu na ucznia każde dziecko dostaje taki sam z tym samym na osłodę:-)

Ja mam zdjęcie z pierwszej klasy szkoły podstawowej z takim rożkiem, jak je znajdę to zeskanuję i wkleję:tak:

Moja teściowa w tym roku poszła do liceum dla dorosłych i my jej też taki rożek kupiliśmy, ale jej było miło:tak::-D

a dziś Szymka grupa robiłą ciasto i nawet kawałek zabrał do domu.tydzień temu przynosili owoce i zrobili ciasto z jabłkami.teraz poznają warzywa i w piątek będą robić z nich sałatkę.

widze, ze na poczatku wszystkie przedszkola to samo robią: w zeszłym tygodniu tez mieli tydzień owocowy, byli nawet w wklepie kupic jabłuszka i gruszki i potem zajadali razem:tak:teraz mają warzywa.

wczoraj się az popłakałam ze szczęscia, bo mąz nagrał na dyktafon jak Hubek spiewa piosenke o Kosząłku Opałku (tak sie jego grupa nazywa: Kosząłki-opałki). przedtem niegdy nie chciał zaspiewac nic, wstydził sie i uciekał jak go prosiłam by mi cos zaspiewałz przedszkola. I juz myslałam, ze po prostu nie pamieta, a on zna bez problemu całe dwie zwrotki:-) mama dumna:rofl2::-)

a dzis szok: moje dziecko zadowolone weszło do sali:szok::-D:-):rofl2: jakie to miłe uczucie;-)

Brawa dla Huberta!!!

karola
, doczekasz się, że i Szymcio pójdzie z uśmiechem... tylko się nie poddawaj!!

My wczoraj zrobiłyśmy sobie wagary
a dziś poszła z marudzeniem(chyba trzeba przywyknąć) do tego
gratki dla Hubka
Szymek się przyzwyczai..są lepsze i gorsze dni...trzeba poczekać na te same dobre:rofl2:

ostatnio słyszę same pochwały o małej z przedszkola... .oby nie zapeszyli mi dziecka;-)

no wszedł zadowolony ale na leżakowaniu nie spał.zaraz po przedszkolu pojechaliśmy do kwiaciarni wybrał sam kwiaty słoneczniki 5szt tyle pań naliczył.pani w kwiaciarni już nas zna że jak Szymek się uprze to słoneczniki i koniec bo proponowała mu żółte tulipany gałązkowe.no ale oczywiście liczy że jeszcze 2 dni i weekend i jedziemy do Gdańska.

reklama
Do góry