reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Jestem sobie przedszkolaczek, nie grymaszę i nie płaczę :)

reklama
U nas nic takiego narazie nie ma miejsca..póki co...

Przedszkole czynne jest, ale tylko dyzur w jednej sali, i oczywiscie na zapisy - czyli Panie pytają czy dziecko będzie w przedszkolu w przerwie świątecznej i we ferie i trzeba sie określić, przy czym miny Pań są tak wyraziste, ze szkoda gadac - no i tak jak u was jedna wielka mieszanka...wiec młody pewnie w domu będzie...

no i niestety hubka ominęło wczorajsze przedstawienie świąteczne i gwiazdor z prezentami:-( ale pocieszam go, że pani Kasia dla niego przechowa prezent od gwiazdorka, bo bardzo to przeżywał, że go nie będzie.

no i wyszło na to, że pójdzie do przedszkola dopiero po nowym roku - do świąt na pewno musi zosatc w domu, a po świetach jest dyzur wiec i tak nie chciałam go puszczać

to pewnie musisz podjechać czym prędzej jako rekompensatę po prezencik.my też dopiero w nowym roku.

Oliwkę też ominie Gwiazdor z prezentami, a wcześniej ominął ją Mikołaj :-( Pani powiedziała, że jasełka przekłada na nowy rok.
U nas w przerwie między Świętami a Sylwestrem Oli będzie chodzić do przedszkola, być może też będą grupy łączyć, ale dla Oliwki to żaden stres, ma kilka koleżanek w starszych grupach, które bardzo lubi, a nawet jak kogoś nie zna, to nie ma żadnego kłopotu z zakumplowaniem się, panie w przedszkolu też wszystkeie lubi.

No a u nas Filip już tygodniu przed świętami nie poszedł do przedszkola, bo się rozchorował jak wspominałam..i teraz tez trzymam go w domu, bo chce żeby wydobrzał, bo jeszcze trochę kaszle - pójdzie po nowym roku...za to w domu w gołole nie widać żeby chorował, bo ciagle szaleje, za dużo siły ma chyba....jak to jest, ze dorosły jak choruje to go trzyma i nie ma sił na nic a na dzieci nie ma mocnych - chyba tylko gorączka.:confused:

nasz tez ominelo swiateczne spotkanie i mikolaj w przedszkolu bo wyjechalismy do pl juz 17.12m a teraz od 23.12 az do 3.01.11 przedszkole zamkniete.

a ja czytałam w tele tygodniu że są przedszkola które organizują sylwester dla dzieci w przedszkolu z nocowaniem.

reklama
a są karola są nawet w naszym zadupiu;-) takie jest ...i przyjmuje obce dzieci ....nawet promocja jest i koszt o 50% mniejszy niż normalnie

Do góry