chouette82
Fanka BB :)
Arlij kącik przesłodki,
aż sama muszę poszukać czegoś takiego na ścianę- to są naklejki zwykłe?
aż sama muszę poszukać czegoś takiego na ścianę- to są naklejki zwykłe?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
kolega nam przywiózł jak przyszła nasza dostawa chusteczek nawilżanych
mam jeszcze prosiaczka, ale koniecznie muszę kupić tygryska, bo brakuje mi w jednym miejscu czegoś :-)
Nasza starsza też ma swój pokoik jednak Wiktorek będzie z nami w sypialni spał,jak podrośnie to też bedzie miał własny pokoik.

Moja Blanka ma juz 4.5 roku ;-)jest duza i duzo jej mowie i tłumacze na temat dzidzimamo Blaneczki - cudne te motylki, bardzo cieplutkoi mamy taki sam leżaczek FP dla małej
. Od początku dziewczyny będą razem mieszkać?? nie boisz się? w sensie że będą się budzić nawzajem, że będą mieć inny tryb dnia na początku i no wiadomo, że 3 letnie dziecko może za bardzo chcieć opiekować się młodszą siostrą i że tak będzie maluszek troszkę w jej zasięgu....?

wie ze nie wolno jej samej wyciagac ani podnosic dziecka. mam nadzieje ze bedzie umiala to zastosowac w praktyce
ale jak sie urodzi dzidzia to bedzie z nami w sypialni,;-);-);-) to napewno bo musze miec malenstwo pod kontrola. balabym sie je razem polozyc ale jak skonczy 6miesiecy to bede probowac je przyzwyczajac juz do spania w jednym pokoju :-)