reklama

Kącik małego smakosza

mala mi a to nie jest to samo mleko? bo na stronie bebilonu teraz już nie widzę takiego z zielonym
nice a gdzie kupiłaś tarkę? no ja właśnie nie mam od kogo wziąć takich sprawdzonych jabłek ani innych owoców
No właśnie wydaje mi się że to to samo, ale na tym zielonym pisze że z dodatkiem immunofortis ( który ma działanie prebiotyczne) a na tym niebieskim nie pisze. Tak więc chyba nie będę mieszać i po prostu będę je dawała jak leci.

reklama
Drogie mamy, czy któraś z Was nadal karmi piersią i dokarmia MM? Czy podajecie lub będziecie podawać dziecku glutenową kaszkę (ekspozycja na gluten)? Z mlekiem modyfikowanym, swoim czy z warzywkami?

I znowu Franek ma "duże zęby" na mleko-nieważne,czy z kaszką,czy bez. O 16 cudem udało mi się wcisnąć ZIMNE MLEKO! Teraz,przed spaniem,znowu nie chciał-tylko herbatę. Będę musiała przed samym moim spaniem dać mu mleko z kaszką,ale znowu zimne,bo innego nie wypije:szok:. Chyba rzeczywiście dziąsełka mu bardzo dokuczają,bo zimne trochę łagodzi ból...

kochane moje z racji z my dopiero powolutku przymierzamy sie do urozmaicenia jedzonka ,pytanie do mam alergików my sie karmimy nutramigenem i teraz tak sie zastanawiam czy mozna wprowadzić odrazu kleik kukurydziany do tego mleczka z popołudniowym obiadkiem marchewka lub jabłuszkiem?czy pierw kleik a pozniej jablko czy marchew?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry